Home / Travel management / Zakelijke klant KLM met korting met China Southern

Zakelijke klant KLM met korting met China Southern

Zakelijke klant KLM met korting met China Southern

Een nog select gezelschap zakelijke klanten van KLM krijgt op vluchten van partner China Southern Airlines dezelfde korting die ze krijgen wanneer zij met KLM vliegen. Dat heeft Toon Balm, VP Sales & Services van KLM Nederland, aan Zakenreis bevestigd.

Het gaat om een proef, die op 1 april is begonnen. De drie klanten die meedoen aan de proef zijn FMO, een ontwikkelingsbank voor ondernemers, OPCW, de organisatie voor het verbod op chemische wapens en zuivelgigant Friesland Campina. “We kijken op maandbasis wat de resultaten van de pilot zijn, qua omzet en klantwaardering,” zegt Balm. “Tegen het eind van het contractjaar beslissen we of we het breder in de markt zetten.”

Volgens Balm werkt KLM op deze manier al samen met Delta, Air France en Alitalia. “China Southern Airlines komt hier nu bij.”

Door:

Blijf op de hoogte, abonneer u op de Zakenreis.nl nieuwsbrief!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
nieuws
EasyJet schrapt 30 pct banen

EasyJet schrapt 30 pct banen

28/05/2020

Bij easyJet gaat de komende tijd dertig procent van de werkgelegenheid verloren als gevolg van corona, zo heeft de prijsvechter donderdag bekendgemaakt. De vloot wordt ingekrompen. De airline verwacht geen…