Home / Travel management / Unieke samenwerking NATM, CORTAS, BATM en BUas

Unieke samenwerking NATM, CORTAS, BATM en BUas

Unieke samenwerking NATM, CORTAS, BATM en BUas

De Nederlandse zakenreisverenigingen NATM en CORTAS en hun Belgische evenknie BATM gaan in samenwerking met de Breda University of Applied Sciences (BUas) een corporate travel symposium organiseren. Het evenement heeft als thema ‘Focus op de nieuwe realiteit’ en vindt plaats op 10 november op de Breda University.

De Nederlandse Associatie voor Travel Management (NATM), de Corporate Travel Association (CORTAS) en de Belgium Association of Travel Management (BATM) organiseerden vóór corona altijd hun eigen jaarlijkse business travel evenement. Hetzelfde geldt voor BUas, dat traditiegetrouw in juni een zakenreis- en luchtvaartsymposium hield. De reguliere (online) bijeenkomsten van de zakenreisverenigingen blijven wel afzonderlijk plaatsvinden.

Samenwerken om elkaar te versterken
”Bijzondere omstandigheden vragen om bijzondere samenwerkingsverbanden,” zegt Odete Pimenta da Silva (op de foto linksboven), managing director NATM. “Om de belangen van het reizende bedrijfsleven en organisaties in de Benelux te dienen, slaan de travel management verenigingen CORTAS, BATM en NATM de handen ineen en organiseren in samenwerking met BUas een travel management symposium voor de Benelux. Ik kijk met veel enthousiasme uit naar een dagvullend programma met inspirerende sprekers, interactie en netwerkmogelijkheden. De focus op de nieuwe realiteit rondom travel management zal vanuit het perspectief van alle stakeholders aan de orde komen.”

“Voor de Belgium Association of Travel Management (BATM) is het belangrijk dat we constant nieuwe manieren vinden om onze leden extra content en netwerkmogelijkheden aan te bieden om hen zo te ondersteunen hun doelstellingen binnen hun organisatie te realiseren,” zegt Pascal Struyve (op de foto rechts), president BATM. “Een gezamenlijk event met CORTAS, NATM en BUas is voor ons dan ook een geweldige opportuniteit. Samenwerken om elkaar te versterken, is meer dan ooit noodzakelijk.”

“In deze roerige tijden is het essentieel elkaar te supporten en de handen ineen te slaan. Daarom organiseren wij in samenwerking met NATM, BATM en BUas dit unieke Symposium,” zegt Stephanie Smook (op de foto links), managing director CORTAS. “Voor de Corporate Travel Association (CORTAS) zijn educatie, kennis delen en netwerken belangrijke speerpunten. Wij zien daarom deze componenten als leidraad voor dit Benelux industrie-evenement. We kijken uit naar deze partnerships en verheugen ons op een mooie samenwerking!”

“Fijn dat wij als Breda University of applied sciences (BUas) het decor mogen vormen van een symposium georganiseerd door verschillende stakeholders in de zakenreiswereld,” zegt Erik Feld (op de foto rechtsonder), docent Aviation Management BUas. “Het laat zien dat onderwijs en de zakenreisindustrie in de Benelux elkaar goed weten te vinden en aanvullen.”

 

Wie:
NATM (Nederlandse Associatie voor Travel Management)
CORTAS (Corporate Travel Association)
BATM (Belgium Association of Travel Management)
BUas (Breda University of Applied Sciences)
Waar:          Breda University
Voor:            Corporate Travel Community
Wanneer:   10 november 2021, van 10.00 tot 16.30 uur, met aansluitend een netwerkreceptie
Waarom:    Nieuwe tijden vragen om nieuwe inzichten

 

Manuschka
Door: | manuschka[at]zakenreis.nl
Manuschka Hundepool is hoofdredacteur en uitgever van Zakenreis.

Blijf op de hoogte, abonneer u op de Zakenreis.nl nieuwsbrief!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
nieuws
Rotterdam Airport week dicht

Rotterdam Airport week dicht

29/11/2021

Rotterdam The Hague Airport is vanaf heden zeven dagen dicht wegens groot onderhoud van de taxibaan. Helikopters uitgezonderd moet al het vliegverkeer uitwijken naar luchthavens in de nabijheid. Een opknapbeurt…

Zaventem: vier nieuwe routes

Zaventem: vier nieuwe routes

28/11/2021

Vanaf Brussels Airport (Zaventem) zijn dit winterseizoen 130 bestemmingen beschikbaar, aangeboden door 52 luchtvaartmaatschappijen. Het gaat om een aangepast aanbod zegt de Belgische luchthaven, ‘waarbij uiteraard nog steeds rekening wordt…

Coronagolf op KLM-vluchten

Coronagolf op KLM-vluchten

27/11/2021

Op de twee KLM-vluchten die vrijdag uit Zuid-Afrika aankwamen, waren 61 passagiers besmet met corona, bijna tien procent van het totaal. Dit blijkt uit cijfers van de GGD. De positief…

APG: GSA Surinam Airways

APG: GSA Surinam Airways

23/11/2021

Surinam Airways heeft APG aangesteld als General Sales Agent (GSA) voor Europa, zo hebben de twee partijen dinsdag naar buiten gebracht. De luchtvaartmaatschappij van Suriname voert momenteel twee vluchten per…