Home / Travel management / Stijging bezoek aan BTS

Stijging bezoek aan BTS

Stijging bezoek aan BTS

Aan de Business Travel Show 2018, vorige maand in Londen, hebben  9.000 professionals deelgenomen, een toename van zes procent ten opzichte van een jaar eerder. Dit heeft de BTS vandaag bekendgemaakt.

Het is voor het vijfde jaar op rij dat de BTS in omvang groeit. De organisatie ziet dit als bewijs dat de zakenreissector er goed voorstaat. Rond de 260 bedrijven hadden een stand op de show in het Olympia Centrum in het westen van Londen. Veel stands waren groter en ‘creatiever’ dan voorheen, zegt de BTS. Er hadden zestig sessies plaats in het conferentieprogramma, over actuele onderwerpen zoals NDC, Brexit en zakelijke accommodatie.

David Chapple, de portefeuille directeur van de Business Travel Show, zegt in een verklaring: ‘De BTS was dit jaar een ongelofelijke twee dagen. Er was geen minuut dat de aanloop van mensen verminderde. Inkopers verlengden hun aanwezigheid om langs alle stands te kunnen lopen. Veel bedrijven tekenden ter plekke contracten met nieuwe klanten.’

Lolke van der Heide
Door: | lolke[at]zakenreis.nl
Lolke van der Heide schrijft vanaf 2002 over de luchtvaart en reiswereld, voor diverse media. Sinds 2007 is hij verbonden aan Zakenreis.

Blijf op de hoogte, abonneer u op de Zakenreis.nl nieuwsbrief!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
nieuws
Groene obligaties Schiphol

Groene obligaties Schiphol

03/04/2020

De Royal Schiphol Group heeft deze week ‘groene’ obligaties uitgegeven ter waarde van 750 miljoen euro. De uitgifte versterkt de eigen liquiditeitspositie ‘in deze buitengewone omstandigheden,’ zegt het bedrijf, onder…