Home / Travel management / Link van BCD en Routehappy

Link van BCD en Routehappy

Link van BCD en Routehappy

Reisorganisatie Travix, onderdeel van de BCD Group, gaat samenwerken met Routehappy, een productdifferentiatieplatform voor vliegreizen. Hierdoor kunnen reizigers die boeken bij één van de Travix-merken, waaronder CheapTickets, BudgetAir en Vliegwinkel, meer en sneller informatie vinden en vergelijken over de aangeboden faciliteiten.

Informatie van het Amerikaanse Routehappy over faciliteiten, comfort, entertainment en eten en drinken aan boord van een vlucht wordt binnenkort geïntegreerd in de vluchtgegevens van Travix, een van de grootste online travel agents (OTA’s) ter wereld. Hiermee zegt Travix “de koopervaring voor zowel passagiers als luchtvaartmaatschappijen” te bevorderen. Travix verwacht Routehappy-amenities (voorzieningen) in de loop van het tweede kwartaal te introduceren, in het derde kwartaal gevolgd door de zogenoemde Airline Rich Content UPA’s (Universal Product Attribute) van de Routehappy Hub.

Travix en Routehappy nodigen luchtvaartmaatschappijen uit om aan de integratie deel te nemen, zodat ze bij de introductie in het derde kwartaal via Routehappy Hub hun eigen rich content op alle websites van Travix kunnen tonen. “Luchtvaartmaatschappijen kunnen op deze manier hun zeer uitgebreide productcontent tonen in de zoekresultaten voor hun globale netwerk. Hierdoor krijgen websitegebruikers meteen relevante informatie in de vluchtresultaten te zien met betrekking tot het toestel, de zitplaatsen, het eten en drinken en amusement aan boord via teksten, afbeeldingen, foto’s, 360° virtuele rondleidingen en filmpjes,” zegt Travix.

Routehappy, dat sinds kort op haar beurt samenwerkt met Farelogix, een andere groot Amerikaanse technologiebedrijf in de reiswereld, noemt zichzelf “een productdifferentiatieplatform voor vliegreizen” en biedt data en tools voor luchtvaartmaatschappijen en distributeurs om zich te onderscheiden bij het aanbieden van vluchten.

Lolke van der Heide
Door: | lolke[at]zakenreis.nl
Lolke van der Heide schrijft vanaf 2002 over de luchtvaart en reiswereld, voor diverse media. Sinds 2007 is hij verbonden aan Zakenreis.

Blijf op de hoogte, abonneer u op de Zakenreis.nl nieuwsbrief!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
nieuws
Turkije weert alle vluchten

Turkije weert alle vluchten

30/03/2020

De Turkse regering weert alle internationale vluchten, als maatregel tegen corona. Sinds twee weken bestond er al een verbod op vliegtuigen uit Europese landen, nu geldt de maatregel wereldwijd. Flag…

EasyJet staakt alle vluchten

EasyJet staakt alle vluchten

30/03/2020

EasyJet houdt vanaf vandaag, 30 maart, voor onbepaalde tijd de hele vloot bestaande uit 331 vliegtuigen aan de grond, als gevolg van de ‘ongekende reisbeperkingen’ door het coronavirus. EasyJet zegt…

Boeing 747 KLM nu uit dienst

Boeing 747 KLM nu uit dienst

30/03/2020

KLM heeft zondagmiddag zonder enige vorm van ceremonie afscheid genomen van de Boeing 747-400 voor passagiersvervoer. Het was aanvankelijk de bedoeling tot in 2021 met het toesteltype te blijven vliegen,…