Home / Travel management / Meer samenwerking BCD Travel in Zuid-Afrika

Meer samenwerking BCD Travel in Zuid-Afrika

Meer samenwerking BCD Travel in Zuid-Afrika

Rennies Travel zich heeft aangesloten bij BCD’s Global Network. Het Zuid-Afrikaanse bedrijf, gespecialiseerd in zakenreizen, incentive- en groepsreizen en reistechnologieën maakt deel uit van de Bidvest Group, waarmee BCD al een joint venture heeft.

Deze jv, BCD Travel South Africa genoemd, blijft afzonderlijk bestaan, zegt het Nederlandse bedrijf. “Op basis van de totale jaaromzet van de twee ondernemingen breidt BCD zo zijn positie als marktleider in zakenreizen in Zuid-Afrika verder uit,” aldus BCD.

Adrian Woodward, vice president EMEA van BCD’s Global Network noemt de samenwerking met Rennies Travel ‘een logische stap’ en spreekt over ‘een uitstekende strategische aanwinst’ voor het netwerk van BCD.

Bronwyn Philipps, CEO van Rennies Travel, zegt in een verklaring: “Onze focus ligt op leiderschap in service en technologie. We hebben BCD Travel als partner gekozen vanwege hun wereldwijde bereik, de constante innovatieve ontwikkelingen, hun expertise in dataconsolidatie en hun servicegerichtheid op alle markten over de hele wereld.”

Adrian Woodward zegt verder: “Onze groeistrategie richt zich op partnerships en acquisities in markten met een aanzienlijk volume aan klanttransacties, die ook een groot groei- en omzetpotentieel vertegenwoordigen. Veel van onze wereldwijde klanten investeren een aanzienlijk deel van hun reiskosten in Zuid-Afrika, en we voorzien een groei op lange termijn in het land.”

Lolke van der Heide
Door: | lolke[at]zakenreis.nl
Lolke van der Heide schrijft vanaf 2002 over de luchtvaart en reiswereld, voor diverse media. Sinds 2007 is hij verbonden aan Zakenreis.

Blijf op de hoogte, abonneer u op de Zakenreis.nl nieuwsbrief!

nieuws
Uitstel A-pier op Schiphol

Uitstel A-pier op Schiphol

19/04/2019

De opening van de nieuwe ‘A-pier’ op Schiphol is met een jaar vertraagd en staat nu gepland voor december 2020. De luchthaven noemt uitgelopen werkzaamheden als reden voor het uitstel….

Albert Plesman landde in zee

Albert Plesman landde in zee

15/04/2019

KLM wordt in oktober honderd jaar oud. Zakenreis blikt in een aantal episodes alvast terug, samen met Ron Wunderink, op een eeuw luchtvaart in Nederland. Deel 1: Albert Plesman. Het…

KLM stopt jv naar Mauritius

KLM stopt jv naar Mauritius

15/04/2019

KLM en Air Mauritius schorten na twee jaar hun joint venture voor vluchten tussen Mauritius en Amsterdam met ingang van het komend winterseizoen op. De route, tweemaal per week gevlogen…