Home / Travel management / Meer samenwerking BCD Travel in Zuid-Afrika

Meer samenwerking BCD Travel in Zuid-Afrika

Meer samenwerking BCD Travel in Zuid-Afrika

Rennies Travel zich heeft aangesloten bij BCD’s Global Network. Het Zuid-Afrikaanse bedrijf, gespecialiseerd in zakenreizen, incentive- en groepsreizen en reistechnologieën maakt deel uit van de Bidvest Group, waarmee BCD al een joint venture heeft.

Deze jv, BCD Travel South Africa genoemd, blijft afzonderlijk bestaan, zegt het Nederlandse bedrijf. “Op basis van de totale jaaromzet van de twee ondernemingen breidt BCD zo zijn positie als marktleider in zakenreizen in Zuid-Afrika verder uit,” aldus BCD.

Adrian Woodward, vice president EMEA van BCD’s Global Network noemt de samenwerking met Rennies Travel ‘een logische stap’ en spreekt over ‘een uitstekende strategische aanwinst’ voor het netwerk van BCD.

Bronwyn Philipps, CEO van Rennies Travel, zegt in een verklaring: “Onze focus ligt op leiderschap in service en technologie. We hebben BCD Travel als partner gekozen vanwege hun wereldwijde bereik, de constante innovatieve ontwikkelingen, hun expertise in dataconsolidatie en hun servicegerichtheid op alle markten over de hele wereld.”

Adrian Woodward zegt verder: “Onze groeistrategie richt zich op partnerships en acquisities in markten met een aanzienlijk volume aan klanttransacties, die ook een groot groei- en omzetpotentieel vertegenwoordigen. Veel van onze wereldwijde klanten investeren een aanzienlijk deel van hun reiskosten in Zuid-Afrika, en we voorzien een groei op lange termijn in het land.”

Lolke van der Heide
Door: | lolke[at]zakenreis.nl
Lolke van der Heide schrijft vanaf 2002 over de luchtvaart en reiswereld, voor diverse media. Sinds 2007 is hij verbonden aan Zakenreis.

Blijf op de hoogte, abonneer u op de Zakenreis.nl nieuwsbrief!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
nieuws
Keten Oyo groeit razendsnel

Keten Oyo groeit razendsnel

22/07/2019

De Indiase hotelketen Oyo, gericht op zaken- en vrijetijds-reizigers, groeit razendsnel. Oyo bestaat zes jaar en is in aantallen kamers en waarde nu al een van de grootste in de…

Peter Bellew naar easyJet

Peter Bellew naar easyJet

19/07/2019

Peter Bellew verruilt zijn positie van Chief Operating Officer bij Ryanair voor dezelfde functie bij easyJet. Dit heeft de Britse prijsvechter bekendgemaakt, samen met ‘robuuste’ resultaten over het derde kwartaal….

Transavia in zee met Bit

Transavia in zee met Bit

19/07/2019

Transavia is samenwerking aangegaan met Bit, een onderzoeksorganisatie in Amsterdam, gericht op technische innovaties die de luchtvaart zouden kunnen verduurzamen. De dochtermaatschappij van KLM zegt in een verklaring dat Bit,…