Home / Travel management / Hotelvoorkeur zakenreiziger bij BCD Travel via TripSource

Hotelvoorkeur zakenreiziger bij BCD Travel via TripSource

Hotelvoorkeur zakenreiziger bij BCD Travel via TripSource

De app van BCD Travel, TripSource, geeft met een nieuwe functie zakenreizigers voortaan toegang tot een miljoen keuzes uit hotels wereldwijd. De klanten kunnen via de app of internet zelf een kamer  boeken tegen de voorkeurstarieven die door hun bedrijf zijn onderhandeld.

De boekingsfunctie is voor klanten van BCD Travel in EMEA beschikbaar in de Benelux, Duitsland, Frankrijk, Ierland, Tsjechische Republiek, Verenigd Koninkrijk en Zwitserland; binnenkort ook in Denemarken, Finland, Noorwegen en Zweden.

“Klanten van BCD Travel kunnen nu vanaf elk apparaat en op elk moment een hotel boeken. Dit vergroot het aantal hotelreserveringen binnen het reisprogramma,” zegt BCD in een verklaring. De hotelboekingsfunctie in TripSource combineert de inhoud van Global Distribution Systems (GDS’en) met die van verscheidene andere hotelboekingssites, zegt het bedrijf en biedt daardoor ‘meer hotelcontent dan elke andere zakenreisorganisatie’.

BCD Travel spreekt over een ‘volledige hoteloplossing’, waaronder sourcing, business intelligence en hulp bij inkopen. “Het platform is toegankelijk via smartphone, tablet of internet en biedt de reiziger een aantrekkelijke interface.”

“We weten dat ongeveer de helft van de hotelboekingen buiten het reisprogramma wordt gemaakt,” legt Chris Crowley, Senior Vice President EMEA bij BCD Travel, uit. “Daarnaast boekt slechts 29 procent van de reizigers hun vliegticket en hotelovernachting tegelijkertijd, waardoor het risico ontstaat op versnippering van het programma. Bovendien boekt 82 procent van de reizigers jonger dan 35 liever zelf hun hotel.”

Blijf op de hoogte, abonneer u op de Zakenreis.nl nieuwsbrief!

nieuws
Airbus lanceert de A220

Airbus lanceert de A220

11/07/2018

Airbus heeft haar ‘nieuwe’ vliegtuig onthuld: de A220, de  naamsverandering van een bestaand toestel, de CSeries. Zakenreis maakte onlangs al bekend dat dit zou gebeuren. De Europese fabrikant nam vorig…