Home / Travel management / eVision kiest voor BCD Travel

eVision kiest voor BCD Travel

eVision kiest voor BCD Travel

Vanaf februari schakelt eVision Industry Software, een ontwikkelaar van Control of Work software voor operationele veiligheid, BCD Travel in voor het beheer van haar zakenreizen.

Het Scheveningse eVision was voorheen klant bij ATP. BCD Travel heeft samen met haar nieuwe klant het travel management proces in kaart gebracht en voorstellen gedaan voor de verbetering van de goedkeuringsprocedures en integratie van HR-systemen voor profielmanagement.

Aad Verveld, CFO van eVision vertelt aan Zakenreis.nl de drie belangrijkste redenen voor de overstap: “BCD Travel biedt een betere procesondersteuning,onder meer door een portal te bieden waar medewerkers zelf vluchten kunnen boeken. Ook worden we beter ondersteund door een groter team met meer aanspreekpunten. Het derde criterium was de prijs.”

EVision heeft tweehonderd medewerkers in dienst en heeft kantoren in Europa, Qatar en de Verenigde Staten. Het bedrijf is goed voor zo’n 900 vluchten per jaar.

Lenneke Bosman
Door: | lenneke[at]zakenreis.nl | volg mij via @ lenneke_ZR
Lenneke Bosman schrijft sinds 2008 over de luchtvaart- en reiswereld. Met een achtergrond in de marketing van historische luchtvaart heeft zij ook ervaring opgedaan in de meetings- & incentivesbranche.

Blijf op de hoogte, abonneer u op de Zakenreis.nl nieuwsbrief!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
nieuws
Groene obligaties Schiphol

Groene obligaties Schiphol

03/04/2020

De Royal Schiphol Group heeft deze week ‘groene’ obligaties uitgegeven ter waarde van 750 miljoen euro. De uitgifte versterkt de eigen liquiditeitspositie ‘in deze buitengewone omstandigheden,’ zegt het bedrijf, onder…