Home / Travel management / Booking.com gaat voor business

Booking.com gaat voor business

Booking.com gaat voor business

Booking.com heeft voor de zakelijke reiziger de website Booking.com/business gelanceerd. Via de nieuwe site richt Booking.com zich voornamelijk op kleinere bedrijven zonder reisbeleid.

Bedrijven kunnen gratis een account aanmaken, kamers boeken voor werknemers, of de werknemers uitnodigen dat zelf te doen. De beheerder van de account kan de boekingen coördineren en per afdeling, team of individu inzien.

De zakensite van Booking.com werkt verder hetzelfde als de consumentenversie, waarbij geselecteerd kan worden op eigenschappen, zoals locatie en soort accommodatie. De reviews op de nieuwe website komen van zakelijke reizigers.

Booking.com business heeft niet de ambitie een tweede American Express te worden of te concurreren met sites als Orbitz, zei Ripsy Bandourian van Booking.com business tegen Skift.

Zo zijn er geen plannen om vluchten aan te bieden, het blijft bij accommodaties. Volgens Bandourian blijkt uit onderzoek dat zakenreizigers vaak eerst hun vlucht boeken en later kijken waar ze verblijven. Bij Booking.com business hebben ze daarbij de keuze uit meer dan 600.000 acoomodaties.

Door:

Blijf op de hoogte, abonneer u op de Zakenreis.nl nieuwsbrief!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
nieuws
ACI steunt plannen Brussel

ACI steunt plannen Brussel

12/12/2019

ACI Europe heeft haar steun uitgesproken voor de Green Deal, het plan van de Europese Commissie voor een ‘vergroening’ van de Unie. De organisatie van luchthavens noemt het een plicht…

BCD: groen dé kleur in 2020

BCD: groen dé kleur in 2020

12/12/2019

BCD Travel voorspelt dat in 2020 groen, in overdrachtelijke zin, de belangrijkste kleur wordt voor zakenreizen. In het rapport How to Travel Beyond 2020 identificeert BCD de trends. “We reizen…