Home / Travel management / Booking.com gaat voor business

Booking.com gaat voor business

Booking.com gaat voor business

Booking.com heeft voor de zakelijke reiziger de website Booking.com/business gelanceerd. Via de nieuwe site richt Booking.com zich voornamelijk op kleinere bedrijven zonder reisbeleid.

Bedrijven kunnen gratis een account aanmaken, kamers boeken voor werknemers, of de werknemers uitnodigen dat zelf te doen. De beheerder van de account kan de boekingen coördineren en per afdeling, team of individu inzien.

De zakensite van Booking.com werkt verder hetzelfde als de consumentenversie, waarbij geselecteerd kan worden op eigenschappen, zoals locatie en soort accommodatie. De reviews op de nieuwe website komen van zakelijke reizigers.

Booking.com business heeft niet de ambitie een tweede American Express te worden of te concurreren met sites als Orbitz, zei Ripsy Bandourian van Booking.com business tegen Skift.

Zo zijn er geen plannen om vluchten aan te bieden, het blijft bij accommodaties. Volgens Bandourian blijkt uit onderzoek dat zakenreizigers vaak eerst hun vlucht boeken en later kijken waar ze verblijven. Bij Booking.com business hebben ze daarbij de keuze uit meer dan 600.000 acoomodaties.

Door:

Blijf op de hoogte, abonneer u op de Zakenreis.nl nieuwsbrief!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
nieuws
Cathay weer op winst, maar…

Cathay weer op winst, maar…

07/08/2019

Cathay Pacific Airways heeft het eerste halfjaar weer winst gemaakt, zo blijkt uit vandaag gepubliceerde cijfers. Maar de handelsoorlog tussen China en de VS belooft weinig goeds voor het vervolg,…

GBT steunt UNICEF

GBT steunt UNICEF

07/08/2019

American Express Global Business Travel (GBT) is samenwerking aangegaan met UNICEF, het kinderfonds van de Verenigde Naties. Het partnership maakt deel uit van GBT’s wereldwijd Responsible Business-programma. GBT heeft in…

BCD Travel koopt TMC in VS

BCD Travel koopt TMC in VS

05/08/2019

BCD Travel heeft een van de grootste TMC’s in Noord-Amerika, de Adelman Travel Group, overgenomen. Adelman is een full-service zakenreisbureau in Milwaukee, Wisconsin. “Onze financiële kracht biedt ons de mogelijkheid…