Home / Travel management / ATPI vindt netwerkpartner in Zweden

ATPI vindt netwerkpartner in Zweden

ATPI vindt netwerkpartner in Zweden

Zakenreisorganisatie ATPI Group gaat een samenwerking aan met Scanworld, een Zweedse TMC. ATPI Group heeft eigen kantoren in Denemarken en Noorwegen en wil met de Zweedse partner het netwerk in Noord-Europa vergroten.

Graham Ramsey, CEO van de ATPI Group, licht toe: “Scanworld heeft een sterke reputatie in heel Noord-Europa. Om in deze regio te blijven groeien, is het voor ons een strategische keuze om ze uit te nodigen voor ons netwerk.” Magnus Linder, CEO van Scanworld kijkt uit naar de samenwerking: “We staan bekend om onze professionele benadering van zakenreizen en zakelijke evenementen en kijken ernaar uit om onze klanten samen nog beter te kunnen bedienen.”

De nieuwe samenwerking volgt op acquisities door de ATPI Group in Nieuw-Zeeland en Australië en de benoeming van nieuwe partners in Turkije, Polen, Chili en de Balkan. De organisatie richt zich op zakenreizen, reizen voor de scheepvaart en energie sector, sport en corporate event management en online travel technologie.

Blijf op de hoogte, abonneer u op de Zakenreis.nl nieuwsbrief!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
nieuws
Qatar voert ‘face shield’ in

Qatar voert ‘face shield’ in

03/07/2020

Passagiers in economy class bij Qatar Airways moeten voortaan een doorzichtig gezichtsschild dragen, bovenop een chirurgisch mondkapje. In business class is dit niet verplicht. De carrier verstrekt beide items aan…

Twee nieuwe hotels van Accor

Twee nieuwe hotels van Accor

02/07/2020

Accor bouwt in Amsterdam twee nieuwe hotels van de merken Mercure en Tribe. De hotels komen in twee torens op ‘Gare du Nord,’ een gebied in ontwikkeling naast metrostation Noord….

Premier: racisme bij KLM 

Premier: racisme bij KLM 

02/07/2020

Premier Rutte heeft in de Tweede Kamer hard uitgehaald naar KLM over een vermeend incident dat hij ‘racistisch en revolting’ noemde. In een reactie tegen Zakenreis zegt KLM ‘geschrokken’ te…