Home / Travel management / ASML en Amex GBT zetten hun samenwerking voort

ASML en Amex GBT zetten hun samenwerking voort

ASML en Amex GBT zetten hun samenwerking voort

Het Nederlandse hightechbedrijf ASML zet zijn samenwerking met American Express Global Business Travel (Amex GBT) op het gebied van zakenreizen voort. ASML en Amex GBT, van wie het partnership twintig jaar geleden begon, hebben een overeenkomst voor nog eens vijf jaar getekend.

“De voornaamste reden voor ASML om opnieuw voor Amex GBT te kiezen is de expertise die GBT biedt op het gebied van procesverbetering rondom zakenreizen,” zegt ASML in een verklaring.

Voor ASML, dat wereldwijd 16.500 medewerkers telt in zestig vestigingen, verdeeld over zestien landen, is het belangrijk om een ‘gestroomlijnd zakenreisbeleid en -management’ te hebben. Amex GBT speelt hierbij een belangrijke rol, zegt het hightechbedrijf.

Jurgen van der Kruijssen, Senior Procurement Manager Travel & Facility Services bij ASML: “Amex GBT brengt veel ideeën ter tafel om de processen rondom zakenreizen efficiënter te maken en werkt mee aan de implementatie hiervan. Daarbij hebben ze veel aandacht voor de zakenreizigers zelf en is de dienstverlening goed toegespitst op onze diverse organisatie.”

ASML ontvangt van Amex GBT ‘end-to-end’ zakenreisdienstverlening. Zo worden alle zakenreizen van medewerkers zowel on- en offline via Amex GBT geboekt en staat de klantenservice van Amex GBT de zakenreizigers bij. Amex GBT adviseert over de inrichting van het zakenreisbeleid en speelt een rol bij de uitvoering van dit beleid in verander- en programmamanagement.

Blijf op de hoogte, abonneer u op de Zakenreis.nl nieuwsbrief!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
nieuws
Accor doet plastic in de ban

Accor doet plastic in de ban

24/01/2020

Accor wil binnen drie jaar alle plastic wegwerpartikelen voor de eigen hotelgasten verbannen en vervangen door duurzaam materiaal. De hotelgroep sluit hiermee aan bij het Global Plastics Initiative van de…

Air France vermijdt Wuhan

Air France vermijdt Wuhan

23/01/2020

Air France heeft de vluchtuitvoering naar Wuhan opgeschort wegens de uitbraak van het coronavirus in deze Chinese stad. De Franse partner van KLM is de enige Europese carrier die een…

Tempo: nieuw merk bij Hilton

Tempo: nieuw merk bij Hilton

22/01/2020

Hilton heeft een nieuw merk in de markt gezet onder de naam Tempo. De Amerikaanse keten heeft er niet bij gezegd waar en wanneer het eerste Tempo-hotel open gaat. Hilton…