Home / Travel management / ACTE over virtuele betaaltechnologie

ACTE over virtuele betaaltechnologie

ACTE over virtuele betaaltechnologie

Deelnemers aan de gezamenlijke conferentie van ACTE en CAPA in Amsterdam eind oktober kunnen tijdens break-out sessies alles te weten komen over virtuele betaaltechnologie en de impact daarvan op bedrijven en corporate reisprogramma’s. Op de conferentie komen zakenreis- en luchtvaartprofessionals uit de hele wereld bijeen.

De break-out sessies zijn verdeeld in education tracks die dieper ingaan op zaken als zorgplicht (duty of care), de deeleconomie en de nieuwste onderzoeken uit de reisindustrie. Over betalingen is een aparte education track opgezet bestaande uit een viertal sessies. Naast een algemene inleiding over het betalingslandschap is er een sessie over hoe data over betalingen kunnen bijdragen aan besparingen. Speciale aandacht is er voor virtuele betalingen. Tijdens de break-out sessie ‘Understanding Virtual Payments‘, op donderdag 27 oktober van 13.45 tot 15.00 uur, bespreken experts de ontwikkelingen op gebied van virtuele betaalmethoden en hoe ze kunnen worden geïmplementeerd. Deelnemers leren hoe virtuele betalingen werken, hoe ze nieuwe betaaltechnologie kunnen beheren en welke uitdagingen ze kunnen verwachten. De voordelen van virtuele betalingen worden geïllustreerd met best practices.

In een andere interactieve break-out sessie, ‘The Future of Travel Payments‘, op vrijdag 28 oktober van 10.30 tot 11.30 uur, gaan de experts dieper in op de vervolgstappen met betrekking tot fraude, risico’s, kosten en naleving en welke gevolgen de Multilateral Interchange Fees Regulation (EU-verordening voor interbancaire vergoedingen) voor het bedrijfsleven heeft.

Een van de Nederlandse bijdragen bij dit onderwerp komt van BCD Travel. Heinz Jennewein, Senior Vice President EMEA noemt de ACTE-conferentie ‘belangrijk’, voor zowel BCD als de klanten van de reisorganisatie: “Het evenement biedt relevante en praktische kennis, waardevolle netwerkmogelijkheden en kansen om de zichtbaarheid van je bedrijf te verhogen. Leiders van toonaangevende zakenreisorganisaties en luchtvaartmaatschappijen van over de hele wereld komen bij elkaar om problemen in de zakelijke reisindustrie te bespreken en op te lossen,” aldus Jennewein.

De ACTE CAPA Global Summit vindt plaats van 26-28 oktober in het Okura Hotel in Amsterdam. Het is een gezamenlijk initiatief van de Association of Corporate Travel Executives en het kenniscentrum voor de luchtvaart CAPA. Voor alle informatie over het programma klik hier.

Blijf op de hoogte, abonneer u op de Zakenreis.nl nieuwsbrief!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
nieuws
Qatar voert ‘face shield’ in

Qatar voert ‘face shield’ in

03/07/2020

Passagiers in economy class bij Qatar Airways moeten voortaan een doorzichtig gezichtsschild dragen, bovenop een chirurgisch mondkapje. In business class is dit niet verplicht. De carrier verstrekt beide items aan…

Twee nieuwe hotels van Accor

Twee nieuwe hotels van Accor

02/07/2020

Accor bouwt in Amsterdam twee nieuwe hotels van de merken Mercure en Tribe. De hotels komen in twee torens op ‘Gare du Nord,’ een gebied in ontwikkeling naast metrostation Noord….

Premier: racisme bij KLM 

Premier: racisme bij KLM 

02/07/2020

Premier Rutte heeft in de Tweede Kamer hard uitgehaald naar KLM over een vermeend incident dat hij ‘racistisch en revolting’ noemde. In een reactie tegen Zakenreis zegt KLM ‘geschrokken’ te…