Home / Travel management / ACTE legt activiteiten tot eind van de volgende maand stil

ACTE legt activiteiten tot eind van de volgende maand stil

ACTE legt activiteiten tot eind van de volgende maand stil

ACTE heeft al haar werk tot eind mei stilgelegd. De organisatie van travel executives zegt zich in de tussentijd te bezinnen op de eigen positie en ‘weer verder te gaan’ als er sprake is van een stabiele situatie.

ACTE (Association of Corporate Travel Executives) spreekt over een ‘nooit eerder vertoonde uitdaging, wereldwijd’ als gevolg van de corona-pandemie. “De vraag naar reizen is scherp gedaald, met grote gevolgen voor de reisindustrie. Wij schorten onze operatie daarom op tot en met mei,” zegt ACTE in een verklaring. “Dit stelt ons in staat om te bepalen welke positie we moeten innemen in deze moeilijke tijden.”

Alle geplande fysieke bijeenkomsten zijn tot aan september 2020 geannuleerd, waaronder het Amsterdam Education Forum in juni en de Global Summits in New York (eind april) en Singapore (augustus). ACTE is ook hoopvol. “De mondiale reisindustrie is veerkrachtig. We hebben eerder voor hete vuren gestaan en zijn eruit gekomen. ACTE gelooft dat het deze keer niet anders zal zijn.”

Lolke van der Heide
Door: | lolke[at]zakenreis.nl
Lolke van der Heide schrijft sinds 2007 voor Zakenreis over de luchtvaart en reiswereld

Blijf op de hoogte, abonneer u op de Zakenreis.nl nieuwsbrief!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
nieuws
Marc Lammens weg bij ATPI

Marc Lammens weg bij ATPI

03/06/2020

Marc Lammens is vertrokken bij de ATPI Groep. Lammens was sinds augustus 2017 managing director van de zakenreisactiviteiten van ATPI in Nederland en België. Zijn werkzaamheden worden per direct overgenomen…