Home / Travel management / ACTE: Julia Sullivan voorzitter M-O en Afrika

ACTE: Julia Sullivan voorzitter M-O en Afrika

ACTE: Julia Sullivan voorzitter M-O en Afrika

De Association of Corporate Travel Executives (ACTE) benoemt Julia Sullivan als regionale voorzitter voor het Midden-Oosten en Afrika. De benoeming geldt voor twee jaar, tot december 2017.

De ACTE heeft als doel de reisindustrie te vereenvoudigen, de efficiëntie voor reizigers te verbeteren en de kosten voor bedrijven te verminderen. Sullivan verwacht een belangrijke rol te kunnen spelen voor travel professionals in de regio. “ACTE biedt mogelijkheden voor mensen om ideeën om te zetten in succesvolle plannen”, zegt Julia Sullivan.

In haar functie als business travel manager bij Shell Corporate Travel MENA werkt Julia nauw samen met diverse partijen om tot veilige en kostenefficiënte reisoplossingen te komen. Na haar studie International Tourism Management werkte zij voor American Express Business Travel in Europa. In 2009 maakte zij de overstap naar het Midden-Oosten om te werken voor Alshamel, destijds partner van Carlson Wagonlit Travel in de Golf.

Greeley Koch, directeur ACTE over de benoeming: “Julia Sullivan heeft uitgebreide ervaring als inkoper en leverancier en is een betrokken ACTE vrijwilliger. Ik ben ervan overtuigd dat haar betrokkenheid bij travel managers en leveranciers in de regio veel zal betekenen voor onze leden. Julia zal er zeker toe bijdragen dat ACTE een hoofdrol blijft spelen bij het monitoren van problemen en het bedenken van oplossingen.”

Blijf op de hoogte, abonneer u op de Zakenreis.nl nieuwsbrief!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
nieuws
Qatar voert ‘face shield’ in

Qatar voert ‘face shield’ in

03/07/2020

Passagiers in economy class bij Qatar Airways moeten voortaan een doorzichtig gezichtsschild dragen, bovenop een chirurgisch mondkapje. In business class is dit niet verplicht. De carrier verstrekt beide items aan…

Twee nieuwe hotels van Accor

Twee nieuwe hotels van Accor

02/07/2020

Accor bouwt in Amsterdam twee nieuwe hotels van de merken Mercure en Tribe. De hotels komen in twee torens op ‘Gare du Nord,’ een gebied in ontwikkeling naast metrostation Noord….

Premier: racisme bij KLM 

Premier: racisme bij KLM 

02/07/2020

Premier Rutte heeft in de Tweede Kamer hard uitgehaald naar KLM over een vermeend incident dat hij ‘racistisch en revolting’ noemde. In een reactie tegen Zakenreis zegt KLM ‘geschrokken’ te…