Home / Technologie / TripAdvisor kiest voor TomTom

TripAdvisor kiest voor TomTom

TripAdvisor kiest voor TomTom

TripAdvisor heeft een licentie verkregen voor de nieuwe Global Geocoder Services van TomTom. Hiermee kan de zeer accurate location-based informatie van TomTom in de website en applicaties van TripAdvisor geïntegreerd worden. De 200 miljoen unieke bezoekers die maandelijks van TripAdvisor gebruikmaken zien hierdoor de exacte locatie van ieder hotel of restaurant wanneer ze een review schrijven of lezen.

Dankzij TomTom’s Global Geocoding Services wordt de locatie van alle hotels, accommodaties, restaurants en bars die op de TripAdvisor website zijn opgenomen zeer nauwkeurig weergegeven. Waar voorheen postcode werden gebruikt om een locatie te bepalen, worden alle adressen nu automatisch omgezet naar exacte coördinaten op de kaart, waardoor de locaties nu nauwkeuriger en makkelijker te vinden zijn.

 

Blijf op de hoogte, abonneer u op de Zakenreis.nl nieuwsbrief!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
nieuws
IATA: Walsh vervangt Juniac

IATA: Walsh vervangt Juniac

23/11/2020

Alexandre de Juniac stapt per 31 maart 2021 op als directeur-generaal van IATA. Willie Walsh is zijn opvolger. De brancheorganisatie van airlines heeft dit maandagavond bekendgemaakt. Een reden voor het…

IATA: wacht niet op vaccins

IATA: wacht niet op vaccins

23/11/2020

Regeringen moeten niet wachten op vaccins tegen corona om het luchtverkeer weer op gang te brengen, maar hun testbeleid zo snel mogelijk optimaliseren. Dit was de belangrijkste boodschap van IATA…

Corona hindert treinpromotie

Corona hindert treinpromotie

22/11/2020

KLM, Schiphol en NS willen verder met hun promotie van de trein voor kortere afstanden, maar in een nieuwe ‘Actieagenda’ staat dat corona de plannen op losse schroeven kan zetten….

Testbewijs wordt verplicht

Testbewijs wordt verplicht

20/11/2020

Het kabinet wil medio december niet-EU-passagiers bij aankomst in Nederland verplichten een recente, negatieve coronatest te laten zien. Dit schrijft vicepremier De Jonge in een brief aan de Tweede Kamer….