Home / Technologie / Topman SITA volgend jaar weg

Topman SITA volgend jaar weg

Topman SITA volgend jaar weg

Francesco Violante, de CEO van luchtvaart IT-dienstverlener SITA, gaat in de tweede helft van volgend jaar weg bij het bedrijf. Hij heeft de positie dan meer dan dertien jaar bekleed.

“Onder het leiderschap van Violante heeft SITA een dramatische transformatie ondergaan, waarbij onderdelen die voorheen apart werkten, zijn samengevoegd tot één bedrijf,” aldus SITA in een verklaring. Daarin wordt niet aangegeven waarom Violante weggaat. De wereldwijde zoektocht naar een opvolger is inmiddels in gang gezet.

“Francesco was behulpzaam in het omvormen van SITA tot de leidende provider van IT-oplossingen voor de luchtvaartindustrie vandaag de dag, waarbij waarde wordt toegevoegd voor onze 430 leden en de bijna tweeduizend airlines en luchthavens over de wereld,” zei Jappe Blaauw, president van de SITA Council en Chief Transformation Officer bij KLM.

Door:

Blijf op de hoogte, abonneer u op de Zakenreis.nl nieuwsbrief!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
nieuws
SuitePad in kamers Novotel

SuitePad in kamers Novotel

18/09/2019

De kamers van Novotel Amsterdam Schiphol Airport krijgen vanaf 1 oktober een tablet-product van het merk SuitePad met informatie over hotel en omgeving. Tezelfdertijd schaft Novotel de gratis leen-gsm Handy…