Home / Technologie / KLM Cityhopper test Google Glass

KLM Cityhopper test Google Glass

KLM Cityhopper test Google Glass

Het grondpersoneel van KLM Cityhopper heeft afgelopen week een tweedaagse test gedaan met Google Glass. Dit meldt huisblad Wolkenridder.

Doel van de proef was het opdoen van ideeën hoe met deze slimme bril de service aan de passagiers verbeterd kan worden.

Google Glass is bedoeld om het verzamelen en delen van informatie sneller en eenvoudiger te maken. Door hardop een vraag te stellen gaat de bril op zoek naar informatie, die wordt getoond op een klein scherm voor het oog. Bij KLC werd op deze manier snel de vertrektijden van vluchten, telefoonnummers van hotels en diverse landcodes bij telefoonnummers gezocht en gevonden.

Het KLC-personeel was enthousiast, een deel van de passagiers moest erg wennen aan Google Glass. Volgens KLM blijft het vooralsnog bij een experiment.

Eerder testte Virgin Atlantic het gebruik van Google Glass. Die maatschappij gaat wel door met de slimme bril.

Door:

Blijf op de hoogte, abonneer u op de Zakenreis.nl nieuwsbrief!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
nieuws
Peter Bellew naar easyJet

Peter Bellew naar easyJet

19/07/2019

Peter Bellew verruilt zijn positie van Chief Operating Officer bij Ryanair voor dezelfde functie bij easyJet. Dit heeft de Britse prijsvechter bekendgemaakt, samen met ‘robuuste’ resultaten over het derde kwartaal….

Transavia in zee met Bit

Transavia in zee met Bit

19/07/2019

Transavia is samenwerking aangegaan met Bit, een onderzoeksorganisatie in Amsterdam, gericht op technische innovaties die de luchtvaart zouden kunnen verduurzamen. De dochtermaatschappij van KLM zegt in een verklaring dat Bit,…