Home / Technologie / KLM Cityhopper test Google Glass

KLM Cityhopper test Google Glass

KLM Cityhopper test Google Glass

Het grondpersoneel van KLM Cityhopper heeft afgelopen week een tweedaagse test gedaan met Google Glass. Dit meldt huisblad Wolkenridder.

Doel van de proef was het opdoen van ideeën hoe met deze slimme bril de service aan de passagiers verbeterd kan worden.

Google Glass is bedoeld om het verzamelen en delen van informatie sneller en eenvoudiger te maken. Door hardop een vraag te stellen gaat de bril op zoek naar informatie, die wordt getoond op een klein scherm voor het oog. Bij KLC werd op deze manier snel de vertrektijden van vluchten, telefoonnummers van hotels en diverse landcodes bij telefoonnummers gezocht en gevonden.

Het KLC-personeel was enthousiast, een deel van de passagiers moest erg wennen aan Google Glass. Volgens KLM blijft het vooralsnog bij een experiment.

Eerder testte Virgin Atlantic het gebruik van Google Glass. Die maatschappij gaat wel door met de slimme bril.

Door:

Blijf op de hoogte, abonneer u op de Zakenreis.nl nieuwsbrief!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
nieuws
Directe Eurostar in april 2020

Directe Eurostar in april 2020

13/11/2019

Vanaf het voorjaar van 2020 zal de Eurostar zonder overstap rijden tussen Amsterdam en Londen. Afgaande op de online dienstregeling zal op 6 april de eerste directe trein over het…

Bewust reizen op BTS 2020

Bewust reizen op BTS 2020

12/11/2019

Tijdens de jaarlijkse Business Travel Show, in februari 2020, zal ‘bewust reizen’ een van de hoofdthema’s zijn, zo heeft de BTS bekendgemaakt. Is het tijd voor een ‘ethisch reisprogramma’ voor…