Home / Reistips / Nieuwe website helpt alleenreizenden kosten te besparen

Nieuwe website helpt alleenreizenden kosten te besparen

Nieuwe website helpt alleenreizenden kosten te besparen

Hotels brengen een kamerprijs per nacht in rekening, ongeacht of je met één of twee personen er verblijft. Daarom brengt de nieuwe website Easynest.com alleenreizenden samen, zodat zij een kamer en dus de kosten kunnen delen.

Volgens Easynest.com hoef je op deze manier niet in te leveren op luxe en breid je bovendien je netwerk gemakkelijk uit. De dienstverlening is gratis en je kunt zelf kiezen met wie je een kamer deelt. Het enige wat je hoeft te doen, is een profiel aan te maken via Facebook en aan te geven waar je naartoe wilt, aldus Easynest.com.

Blijf op de hoogte, abonneer u op de Zakenreis.nl nieuwsbrief!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
nieuws
Qatar voert ‘face shield’ in

Qatar voert ‘face shield’ in

03/07/2020

Passagiers in economy class bij Qatar Airways moeten voortaan een doorzichtig gezichtsschild dragen, bovenop een chirurgisch mondkapje. In business class is dit niet verplicht. De carrier verstrekt beide items aan…

Twee nieuwe hotels van Accor

Twee nieuwe hotels van Accor

02/07/2020

Accor bouwt in Amsterdam twee nieuwe hotels van de merken Mercure en Tribe. De hotels komen in twee torens op ‘Gare du Nord,’ een gebied in ontwikkeling naast metrostation Noord….

Premier: racisme bij KLM 

Premier: racisme bij KLM 

02/07/2020

Premier Rutte heeft in de Tweede Kamer hard uitgehaald naar KLM over een vermeend incident dat hij ‘racistisch en revolting’ noemde. In een reactie tegen Zakenreis zegt KLM ‘geschrokken’ te…