Home / Reisagenten / VCK Travel ook via podcast

VCK Travel ook via podcast

VCK Travel ook via podcast

VCK Travel is begonnen met een podcast platform waarin frequent nieuwsberichten te beluisteren zijn. In de podcast met de naam ‘On The Way’, vertellen de medewerkers van VCK Travel over trends en ontwikkelingen in de zakenreisbranche.

Ook kunnen het nieuwsberichten zijn met de visie of opinie van VCK Travel over interessante en actuele onderwerpen.

De podcast afleveringen worden afwisselend gepresenteerd door medewerkers van VCK Travel. Het is de ‘personal touch’ waar VCK Travel om bekend staat.

‘Met deze andere en voor ons nieuwe manier van communiceren via een podcast, kunnen onze drukbezette ‘fans’ altijd en overal onze berichten beluisteren, waar en wanneer ze zelf maar willen. Heel handig als lezen even geen optie is of onderweg tijdens een zakenreis”, zegt managing director Ed Berrevoets van VCK Travel.

‘Podcasts lenen zich uitstekend om kennis te delen en luisteren is een effectieve manier om te leren. Wij willen met de te beluisteren berichten op een moderne manier de luisteraars informeren en amuseren. De luisteraars kunnen klanten, prospects en iedereen zijn die geïnteresseerd is in onze organisatie of in zakenreizen,’ aldus Berrevoets.

De podcasts worden gepubliceerd op https://podcast.vcktravel.nl/, maar kunnen ook via Spotify, YouTube en alle andere populaire podcastapps beluisterd worden. Bij het begin is een archief gecreëerd van interessante nieuwsberichten uit 2019.

Lolke van der Heide
Door: | lolke[at]zakenreis.nl
Lolke van der Heide schrijft vanaf 2002 over de luchtvaart en reiswereld, voor diverse media. Sinds 2007 is hij verbonden aan Zakenreis.

Blijf op de hoogte, abonneer u op de Zakenreis.nl nieuwsbrief!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
nieuws
Groene obligaties Schiphol

Groene obligaties Schiphol

03/04/2020

De Royal Schiphol Group heeft deze week ‘groene’ obligaties uitgegeven ter waarde van 750 miljoen euro. De uitgifte versterkt de eigen liquiditeitspositie ‘in deze buitengewone omstandigheden,’ zegt het bedrijf, onder…