Home / Reisagenten / VCK Travel neemt belang in International Marine Travel Group

VCK Travel neemt belang in International Marine Travel Group

VCK Travel neemt belang in International Marine Travel Group

VCK Travel neemt een belang in de International Marine Travel Group (IMTG) en verwerft 50 procent van de aandelen. Hiermee verstevigt VCK Travel naar eigen zeggen haar internationale positie in de aflossing van scheepsbemanningen in de maritieme en offshore sector. VCK Travel’s commercial manager Michael van der Woude is de nieuwe managing director van IMTG.

IMTG is wereldwijd een van de leidende TMC’s voor de aflossing van scheepsbemanningen in de maritieme en offshore sector. VCK Travel is in Nederland marktleider in Marine Travel en sinds de oprichting van IMTG in 1999 een van de belangrijkste partners in het wereldwijde netwerk.

Van der Woude: “De aflossing van scheepsbemanningen in de maritieme en offshore sector is steeds meer een internationale activiteit, in plaats van een lokale operatie. Cliënten verwachten grensoverschrijdende oplossingen, maar ook maatwerk per locatie waar zij gevestigd zijn. De dienstverlening van IMTG speelt in op deze behoefte. Met de participatie van VCK Travel bevestigen wij het belang dat wij toekennen aan het internationale karakter van dit marktsegment en de positie die wij daarbij innemen. De deelname van VCK Travel stelt IMTG nog beter in staat om cliënten mondiale oplossingen te bieden en tegelijkertijd lokale behoeften te managen.”

Door:

Blijf op de hoogte, abonneer u op de Zakenreis.nl nieuwsbrief!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
nieuws
Peter Bellew naar easyJet

Peter Bellew naar easyJet

19/07/2019

Peter Bellew verruilt zijn positie van Chief Operating Officer bij Ryanair voor dezelfde functie bij easyJet. Dit heeft de Britse prijsvechter bekendgemaakt, samen met ‘robuuste’ resultaten over het derde kwartaal….

Transavia in zee met Bit

Transavia in zee met Bit

19/07/2019

Transavia is samenwerking aangegaan met Bit, een onderzoeksorganisatie in Amsterdam, gericht op technische innovaties die de luchtvaart zouden kunnen verduurzamen. De dochtermaatschappij van KLM zegt in een verklaring dat Bit,…