Home / Reisagenten / VCK Travel neemt belang in International Marine Travel Group

VCK Travel neemt belang in International Marine Travel Group

VCK Travel neemt belang in International Marine Travel Group

VCK Travel neemt een belang in de International Marine Travel Group (IMTG) en verwerft 50 procent van de aandelen. Hiermee verstevigt VCK Travel naar eigen zeggen haar internationale positie in de aflossing van scheepsbemanningen in de maritieme en offshore sector. VCK Travel’s commercial manager Michael van der Woude is de nieuwe managing director van IMTG.

IMTG is wereldwijd een van de leidende TMC’s voor de aflossing van scheepsbemanningen in de maritieme en offshore sector. VCK Travel is in Nederland marktleider in Marine Travel en sinds de oprichting van IMTG in 1999 een van de belangrijkste partners in het wereldwijde netwerk.

Van der Woude: “De aflossing van scheepsbemanningen in de maritieme en offshore sector is steeds meer een internationale activiteit, in plaats van een lokale operatie. Cliënten verwachten grensoverschrijdende oplossingen, maar ook maatwerk per locatie waar zij gevestigd zijn. De dienstverlening van IMTG speelt in op deze behoefte. Met de participatie van VCK Travel bevestigen wij het belang dat wij toekennen aan het internationale karakter van dit marktsegment en de positie die wij daarbij innemen. De deelname van VCK Travel stelt IMTG nog beter in staat om cliënten mondiale oplossingen te bieden en tegelijkertijd lokale behoeften te managen.”

Door:

Blijf op de hoogte, abonneer u op de Zakenreis.nl nieuwsbrief!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
nieuws
Directe Eurostar in april 2020

Directe Eurostar in april 2020

13/11/2019

Vanaf het voorjaar van 2020 zal de Eurostar zonder overstap rijden tussen Amsterdam en Londen. Afgaande op de online dienstregeling zal op 6 april de eerste directe trein over het…

Bewust reizen op BTS 2020

Bewust reizen op BTS 2020

12/11/2019

Tijdens de jaarlijkse Business Travel Show, in februari 2020, zal ‘bewust reizen’ een van de hoofdthema’s zijn, zo heeft de BTS bekendgemaakt. Is het tijd voor een ‘ethisch reisprogramma’ voor…