Home / Reisagenten / VCK Travel in zee met RPPC

VCK Travel in zee met RPPC

VCK Travel in zee met RPPC

VCK Travel is deze maand lid geworden van Rotterdam Port Promotion Council (RPPC), het netwerk van havenbedrijven in de Maasstad. VCK is ooit ontstaan vanuit de haven en het reisbedrijf noemt aansluiting bij RPPC dan ook ‘een vanzelfsprekende keuze.’

VCK Travel gaat terug tot 1915 toen twee Amsterdamse cargadoors (scheepsagenten) fuseerden tot het Verenigd Cargadoorskantoor, VCK. Later specialiseerde VCK zich tot zakelijk reisagent. “Van de zeven regionale boekingskantoren is ons kantoor in Rotterdam specialist in de maritieme en offshore sector. Het lidmaatschap bij RPPC is voor ons dan ook vanzelfsprekend,” aldus Oscar van Wees, manager sales van VCK Travel, in een verklaring.

Als reisagent kan VCK Travel de eigen kennis op het gebied van zakelijke en maritieme reizen delen met de leden van het netwerk. “Zakelijke reizen boeken, zeker in de maritieme sector, is een vak apart,” zegt VCK.

“Ons hoge serviceniveau en de kennis van de maritieme sector, zorgt voor een efficiënte vertaalslag van het reisbeleid. Ook als het gaat om crew replacements voor rederijen,” zegt Laurens Kuiper, de accountmanager van VCK Travel. “Wij nemen een groot deel van het werk uit handen en zorgen dat alles van A tot Z geregeld is. De samenwerking die wij met onze klanten aangaan is een echt partnerschip, waarbij de klant zich volledig kan blijven focussen op zijn corebusiness.”

Van Wees en Kuiper zullen namens VCK Travel bij de netwerkbijeenkomsten van RPPC aanwezig zijn.

VCK Group
VCK Travel, onderdeel van VCK Group, is een Nederlandse Travel Management Company die zakenreizen voor ondernemingen verzorgt en is in Nederland één van de marktleiders op het gebied van zee-, dienst- en zakenreizen. Naast zeven eigen kantoren verspreid in Nederland, is VCK Travel aangesloten bij het wereldwijde Radius Travel netwerk.

RPPC is het internationale netwerk van het Rotterdamse havenbedrijfsleven en partijen die belang hebben bij ladingstromen via Rotterdam. Sinds de oprichting in 1933 is RPPC de verbindende schakel tussen dit havenbedrijfsleven en de internationale verladers en expediteurs en heeft het veel contacten opgebouwd in binnen- en buitenland. Middels promotiereizen, netwerkbijeenkomsten en beurzen worden de leden van RPPC wereldwijd verbonden met ladingbelanghebbenden.

Lolke van der Heide
Door: | lolke[at]zakenreis.nl
Lolke van der Heide schrijft vanaf 2002 over de luchtvaart en reiswereld, voor diverse media. Sinds 2007 is hij verbonden aan Zakenreis.

Blijf op de hoogte, abonneer u op de Zakenreis.nl nieuwsbrief!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
nieuws
Groene obligaties Schiphol

Groene obligaties Schiphol

03/04/2020

De Royal Schiphol Group heeft deze week ‘groene’ obligaties uitgegeven ter waarde van 750 miljoen euro. De uitgifte versterkt de eigen liquiditeitspositie ‘in deze buitengewone omstandigheden,’ zegt het bedrijf, onder…