Home / Reisagenten / Tom de Clerck vervangt Willem Starink bij ATPI

Tom de Clerck vervangt Willem Starink bij ATPI

Tom de Clerck vervangt Willem Starink bij ATPI

ATPI Group heeft per direct Tom de Clerck benoemd als regional managing director voor Nederland, België en Frankrijk. Willem Starink, de huidige directeur ATPI Nederland en België, blijft werkzaam binnen ATPI, in een internationale operations en supplier relations functie, laat de reisorganisatie woensdag weten in een persverklaring.

“Met de benoeming van Tom De Clerck geven we vorm aan een verdere integratie van onze Europese kantoren, waarbij we nu Nederland, België en Frankrijk, onder één management brengen,” zegt Graham Ramsey, CEO van de ATPI Group. “Tom zal in samenwerking met onze divisies en ondersteund door het lokale management team bijdragen aan de verdere groei van ATPI in de regio.”

De Clerck, die de Belgische nationaliteit heeft, brengt aanzienlijke ervaring in de internationale reisindustrie met zich mee, aldus ATPI.

Manuschka
Door: | manuschka[at]zakenreis.nl
Manuschka Hundepool is hoofdredacteur en uitgever van Zakenreis.

Blijf op de hoogte, abonneer u op de Zakenreis.nl nieuwsbrief!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
nieuws
Qatar voert ‘face shield’ in

Qatar voert ‘face shield’ in

03/07/2020

Passagiers in economy class bij Qatar Airways moeten voortaan een doorzichtig gezichtsschild dragen, bovenop een chirurgisch mondkapje. In business class is dit niet verplicht. De carrier verstrekt beide items aan…

Twee nieuwe hotels van Accor

Twee nieuwe hotels van Accor

02/07/2020

Accor bouwt in Amsterdam twee nieuwe hotels van de merken Mercure en Tribe. De hotels komen in twee torens op ‘Gare du Nord,’ een gebied in ontwikkeling naast metrostation Noord….

Premier: racisme bij KLM 

Premier: racisme bij KLM 

02/07/2020

Premier Rutte heeft in de Tweede Kamer hard uitgehaald naar KLM over een vermeend incident dat hij ‘racistisch en revolting’ noemde. In een reactie tegen Zakenreis zegt KLM ‘geschrokken’ te…