Home / Reisagenten / STI neemt zakelijke activiteiten Otravo over

STI neemt zakelijke activiteiten Otravo over

STI neemt zakelijke activiteiten Otravo over

Schiphol Travel International (STI) neemt per 1 december 2020 alle zakelijke en groepsactiviteiten van de Otravo Group over. Alle bestaande en nieuwe activiteiten die betrekking hebben op het zakelijke klantenportfolio van Otravo zullen worden afgehandeld door STI.

Door de veranderende marktomstandigheden zal Otravo zich verder specialiseren op haar B2C leisure-activiteiten. Om de continuïteit van de persoonlijke dienstverlening voor haar zakelijke relaties te waarborgen, heeft de onderneming gekozen voor Schiphol Travel International als nieuwe eigenaar.

STI en Otravo zijn oude bekenden. In november 2015 verkocht Schiphol Travel International haar online travel agent-dochter SchipholTickets.nl aan Otravo. Dat was toen al eigenaar van onder andere Vliegtickets.nl en World Ticket Center (WTC.nl). Zowel Otravo als Schiphol Travel International zijn Nederlandse reisondernemingen.

“In deze bijzondere tijd richten we ons op de verdere versterking van STI’s zakelijke reisportfolio,” zegt Arlette van Bezu (zie foto), commercieel directeur van STI. “Wij verwelkomen onze nieuwe zakelijke relaties van Otravo en kijken ernaar uit hen te laten kennismaken met onze persoonlijke dienstverlening.”

Manuschka
Door: | manuschka[at]zakenreis.nl
Manuschka Hundepool is hoofdredacteur en uitgever van Zakenreis.

Blijf op de hoogte, abonneer u op de Zakenreis.nl nieuwsbrief!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
nieuws
Groene zakenreizen Uniglobe

Groene zakenreizen Uniglobe

22/04/2021

Uniglobe Travel en de Climate Neutral Group zijn een samenwerking aangegaan voor duurzame zakenreizen, waarbij de CO₂-uitstoot wordt  berekend en er desgewenst direct compensatie kan plaatsvinden. Uniglobe zegt zich als…

Egeria koopt Fletcher hotels

Egeria koopt Fletcher hotels

22/04/2021

Egeria heeft een meerderheidsbelang verworven in Fletcher Hotels, zo hebben de twee partijen donderdag bekendgemaakt. De hotelketen zegt er ondanks de coronacrisis nog steeds goed op te staan. Egeria, een…

BCD steunt groen plan VN

BCD steunt groen plan VN

22/04/2021

BCD Travel heeft zich aangesloten bij een initiatief van de Verenigde Naties om bedrijven te betrekken bij klimaatacties. Het bedrijf zegt de eerste wereldwijde zakenreisorganisatie te zijn die dit doet….

Naam D-reizen ontvreemd

Naam D-reizen ontvreemd

17/04/2021

De merknaam D-reizen is onlangs, korte tijd vóór moederbedrijf D-rt Groep failliet ging, door de twee directeuren ‘ontvreemd,’ waardoor de boedel minder waard is. Voor consumenten met reisvouchers maakt het…