Home / Reisagenten / STI in een nieuw jasje

STI in een nieuw jasje

STI in een nieuw jasje

Schiphol Travel International (STI) heeft haar website verbeterd en tegelijkertijd een nieuwe huisstijl geïntroduceerd. ‘De nieuwe website biedt een seamless customer experience door een verdere integratie van de diverse business information- & reporting tools met de huidige functionaliteiten,’ aldus de zakenreisagent.

Ook bij de dochterondernemingen van de Schiphol Travel Group, de Engelse zakenreistak Echelon Travel International en het datawarehouse Swiss Data Technologies in Genève, is de nieuwe huisstijl doorgevoerd.

“De nieuwe corporate identity past beter bij onze technologische doelstellingen en het symboliseert tevens de authenticiteit van ons bedrijf en haar medewerkers, in alles wat we doen en waar we voor staan,” zegt Daan Lenderink, directeur van de Schiphol Travel Group.

STI, dat 18 jaar geleden werd opgericht, profileert zich steeds meer als technologiebedrijf. “Het datawarehouse maakt het mogelijk om reisdata van verschillende zakenreisorganisaties te consolideren en beschikbaar te maken in een I-Reporting Centre. Dit onderdeel is binnen de Schiphol Travel Group sterk groeiend, daar steeds meer bedrijven wereldwijde inzage wensen vanuit inkoop- en duty of care gedachte,” aldus Lenderink.

Blijf op de hoogte, abonneer u op de Zakenreis.nl nieuwsbrief!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
nieuws
City Connection van NH 

City Connection van NH 

14/11/2019

De NH Hotel Group heeft een nieuw product gelanceerd: City Connection. Gasten kunnen zo gebruik maken van diensten van alle hotels van de keten in de stad van verblijf. Voor…

KLM past order Embraer aan

KLM past order Embraer aan

14/11/2019

KLM heeft de eerdere bestelling van 35 Embraer-toestellen, bestemd voor KLM Cityhopper, aangepast. Er is nu sprake van 21 ‘firm orders’, zes meer dan aanvankelijk. De andere 14 zijn opties….

Directe Eurostar in april 2020

Directe Eurostar in april 2020

13/11/2019

Vanaf het voorjaar van 2020 zal de Eurostar zonder overstap rijden tussen Amsterdam en Londen. Afgaande op de online dienstregeling zal op 6 april de eerste directe trein over het…

Bewust reizen op BTS 2020

Bewust reizen op BTS 2020

12/11/2019

Tijdens de jaarlijkse Business Travel Show, in februari 2020, zal ‘bewust reizen’ een van de hoofdthema’s zijn, zo heeft de BTS bekendgemaakt. Is het tijd voor een ‘ethisch reisprogramma’ voor…