Home / Reisagenten / Reis-app van BCD in 100 landen beschikbaar

Reis-app van BCD in 100 landen beschikbaar

Reis-app van BCD in 100 landen beschikbaar

TripSource, de nieuwe app van BCD Travel, moet aan het eind van dit jaar beschikbaar zijn in alle honderd landen waar het bedrijf actief is. Tot dusver moesten klanten het stellen met lokale apps. Op dit moment is de applicatie voorhanden in een dertigtal landen, waaronder Nederland. Het digitale hulpmiddel bedient de reiziger in verschillende talen, zoals Engels, Frans en Duits.

Volgens commercieel directeur Diederik Banken van BCD Travel Benelux biedt TripSource zowel de travel manager als de zakelijke reiziger voordelen die de apps die al op de markt waren niet hadden. “Zo kunnen de reisgegevens gedeeld worden, met collega’s maar bijvoorbeeld ook met het thuisfront.”

In de zomer komt het bedrijf ook met een Enterprise-versie van de app. Daarin kunnen de reisbehoeften à la carte geregeld worden. “Wat voor de travelmanager het voordeel heeft dat ze wanneer er een reisbeleid is, daar meer bovenop kunnen zitten,” aldus Banken. De app is interactief, wat wil zeggen dat reizigers direct geïnformeerd worden over wijzigingen in de boekingen.

Door:

Blijf op de hoogte, abonneer u op de Zakenreis.nl nieuwsbrief!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
nieuws
Corona doodsteek voor HNA

Corona doodsteek voor HNA

21/02/2020

De Chinese overheid is van plan de verlieslijdende HNA Group te nationaliseren. HNA, met een reeks airlines in portefeuille en belangen in hotels en banken, sukkelde de afgelopen jaren al….

Kleine groei BCD Travel

Kleine groei BCD Travel

20/02/2020

Zakenreisorganisatie BCD Travel is in 2019 licht gegroeid, met een omzetstijging van één procent naar 27,5 miljard dollar, waarvan 10,9 miljard uit de omzet van partners. BCD Travel is onderdeel…

Air France-KLM: winst daalt

Air France-KLM: winst daalt

20/02/2020

Air France-KLM heeft over 2019 aanzienlijk minder winst gemaakt dan een jaar eerder. Zowel bij Air France als KLM daalden de resultaten. Voor de groep kromp de operationele winst met…