Home / Reisagenten / Reis-app van BCD in 100 landen beschikbaar

Reis-app van BCD in 100 landen beschikbaar

Reis-app van BCD in 100 landen beschikbaar

TripSource, de nieuwe app van BCD Travel, moet aan het eind van dit jaar beschikbaar zijn in alle honderd landen waar het bedrijf actief is. Tot dusver moesten klanten het stellen met lokale apps. Op dit moment is de applicatie voorhanden in een dertigtal landen, waaronder Nederland. Het digitale hulpmiddel bedient de reiziger in verschillende talen, zoals Engels, Frans en Duits.

Volgens commercieel directeur Diederik Banken van BCD Travel Benelux biedt TripSource zowel de travel manager als de zakelijke reiziger voordelen die de apps die al op de markt waren niet hadden. “Zo kunnen de reisgegevens gedeeld worden, met collega’s maar bijvoorbeeld ook met het thuisfront.”

In de zomer komt het bedrijf ook met een Enterprise-versie van de app. Daarin kunnen de reisbehoeften à la carte geregeld worden. “Wat voor de travelmanager het voordeel heeft dat ze wanneer er een reisbeleid is, daar meer bovenop kunnen zitten,” aldus Banken. De app is interactief, wat wil zeggen dat reizigers direct geïnformeerd worden over wijzigingen in de boekingen.

Door:

Blijf op de hoogte, abonneer u op de Zakenreis.nl nieuwsbrief!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
nieuws
Qatar voert ‘face shield’ in

Qatar voert ‘face shield’ in

03/07/2020

Passagiers in economy class bij Qatar Airways moeten voortaan een doorzichtig gezichtsschild dragen, bovenop een chirurgisch mondkapje. In business class is dit niet verplicht. De carrier verstrekt beide items aan…

Twee nieuwe hotels van Accor

Twee nieuwe hotels van Accor

02/07/2020

Accor bouwt in Amsterdam twee nieuwe hotels van de merken Mercure en Tribe. De hotels komen in twee torens op ‘Gare du Nord,’ een gebied in ontwikkeling naast metrostation Noord….

Premier: racisme bij KLM 

Premier: racisme bij KLM 

02/07/2020

Premier Rutte heeft in de Tweede Kamer hard uitgehaald naar KLM over een vermeend incident dat hij ‘racistisch en revolting’ noemde. In een reactie tegen Zakenreis zegt KLM ‘geschrokken’ te…