Home / Reisagenten / Opstart zakenreis? VCK helpt

Opstart zakenreis? VCK helpt

Opstart zakenreis? VCK helpt

VCK Travel heeft een white paper gepubliceerd, bestemd voor bedrijven, om hun zakenreizen post-corona weer op te starten. Het zakenreisbureau gaat in op vragen over ‘het nieuwe normaal’, zoals reisbeleid, veiligheid & gezondheid en bedrijfscommunicatie met de reizigers.

“Wij willen onze klanten, maar ook andere geïnteresseerden, ondersteunen bij vele vraagstukken nu we leren leven met corona. De beschreven onderwerpen in de white paper kunnen onze klant en hun reizigers helpen bij de voorbereidingen voor de opstart,” zegt Jeanine Klein Schiphorst, manager corporate accounts bij VCK Travel.

Het reizen, vooral binnen Europa, wordt dezer dagen langzaamaan weer mogelijk. Corona lijkt – voorlopig althans – over de piek heen te zijn en veel landen versoepelen de regels. VCK Travel wil met de white paper daarom travel managers ‘aan het denken’ zetten over de voorbereidingen van de opstart en hun zorgplicht.

VCK schrijft: “Het nieuwe normaal stelt extra eisen aan het zakenreizen en wekt vragen op. Is reizen naar het buitenland veilig? Waar dienen de zakenreizigers rekening mee te houden op de bestemming? Moet het reisbeleid aangepast worden en wat zijn dan de aandachtspunten?”

Het bedrijf heeft de antwoorden op die vragen, alsmede tips gebundeld in de paper, waarin ook links naar onder meer de verplichte gezondheidsverklaring op Nederlandse luchthavens en een overzichtskaart met de coronaregels per land zijn opgenomen.

De white paper van VCK Travel is gratis op te vragen.

Lolke van der Heide
Door: | lolke[at]zakenreis.nl
Lolke van der Heide schrijft sinds 2007 voor Zakenreis over de luchtvaart en reiswereld

Blijf op de hoogte, abonneer u op de Zakenreis.nl nieuwsbrief!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
nieuws
Reizen kan weer (een beetje)

Reizen kan weer (een beetje)

15/05/2021

Reizen uit Nederland naar een klein aantal landen is sinds heden weer mogelijk, maar veel beperkingen en regels blijven bestaan, zoals verplichte pcr-testen en quarantaine na aankomst op de bestemming….

Nieuwe kledij op Schiphol

Nieuwe kledij op Schiphol

14/05/2021

Schiphol voorziet een groot deel van de staf van nieuwe kledij, per functie verschillend van kleur en samenstelling. Het gaat in totaal om rond de 7.500 werknemers, ook van private…

Grenzen open, maar welke?

Grenzen open, maar welke?

12/05/2021

Het kabinet heeft aangekondigd dat vanaf 15 mei het reizen naar landen met een laag besmettingsniveau weer mogelijk zal zijn. Welke landen dat zijn is nog niet duidelijk. Voor Nederlanders…

Hoekstra stemt tegen Smith

Hoekstra stemt tegen Smith

11/05/2021

De Nederlandse staat zal over twee weken op de aandeelhoudersvergadering van Air France-KLM tegen de nieuwe bonus in aandelen voor topman Ben Smith stemmen. Dit schrijft de demissionaire minister van…