Home / Reisagenten / Nieuwe look voor nieuwe divisies ATP(I)

Nieuwe look voor nieuwe divisies ATP(I)

Nieuwe look voor nieuwe divisies ATP(I)

De ATPI Group heeft een nieuwe internationale huisstijl gelanceerd. “Na een aanzienlijke wereldwijde groei, in combinatie met een daarbij passende nieuwe organisatiestructuur,” aldus ATPI.

In de nieuwe huisstijl blijft het ATPI logo overeind, met daaronder logo’s die de vier specialisaties van het bedrijf belichten. Of de commerciële pilaren, zoals ATPI dat noemt. De naam ATP verdwijnt als zodanig.

ATP Travel gaat door als ATPI Corporate Travel, ATP Instone wordt ATPI Griffinstone en ATP Events wordt opgesplitst in ATPI Coporate Events en ATPI Sports Events.

De naam ATPI Corporate Travel spreekt voor zich; deze divisie richt zich op het corporate travel management. ATPI Griffinstone richt zich specifiek op reisoplossingen voor de scheepvaart- en energiesector. Eind vorig jaar nam ATP Griffin Travel over, die van oudsher groot zijn in dat segment.

ATPI Corporate Events houdt zich bezig met meetings, incentives, congressen en events. ATPI Sports Events tenslotte focust op sportreizen en merken evenementen.

Door:

Blijf op de hoogte, abonneer u op de Zakenreis.nl nieuwsbrief!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
nieuws
Wifi bij KLM Cityhopper 

Wifi bij KLM Cityhopper 

20/11/2019

KLM Cityhopper zal vanaf begin 2021 in haar nieuwste toestellen, de Embraer 195-E2, wifi aan boord hebben, tegen betaling. Dit is door KLM bekendgemaakt, samen met de bevestiging van de…

Vijftig A350’s voor Emirates 

Vijftig A350’s voor Emirates 

19/11/2019

Emirates heeft haar totale order bij Airbus voor widebodies verlaagd naar vijftig, allemaal A350’s. De eerdere bestelling bestond uit zeventig toestellen: dertig A350’s en veertig A330neo’s. Hierdoor is de waarde…

EasyJet is nu klimaatneutraal

EasyJet is nu klimaatneutraal

19/11/2019

EasyJet compenseert voortaan namens al haar klanten de uitstoot van CO2. ‘En dit is nog maar het begin,’ zegt Andrea Caulfield-Smith van de airline tegen Zakenreis tijdens de GBTA-conferentie in…