Home / Reisagenten / Nieuwe look voor nieuwe divisies ATP(I)

Nieuwe look voor nieuwe divisies ATP(I)

Nieuwe look voor nieuwe divisies ATP(I)

De ATPI Group heeft een nieuwe internationale huisstijl gelanceerd. “Na een aanzienlijke wereldwijde groei, in combinatie met een daarbij passende nieuwe organisatiestructuur,” aldus ATPI.

In de nieuwe huisstijl blijft het ATPI logo overeind, met daaronder logo’s die de vier specialisaties van het bedrijf belichten. Of de commerciële pilaren, zoals ATPI dat noemt. De naam ATP verdwijnt als zodanig.

ATP Travel gaat door als ATPI Corporate Travel, ATP Instone wordt ATPI Griffinstone en ATP Events wordt opgesplitst in ATPI Coporate Events en ATPI Sports Events.

De naam ATPI Corporate Travel spreekt voor zich; deze divisie richt zich op het corporate travel management. ATPI Griffinstone richt zich specifiek op reisoplossingen voor de scheepvaart- en energiesector. Eind vorig jaar nam ATP Griffin Travel over, die van oudsher groot zijn in dat segment.

ATPI Corporate Events houdt zich bezig met meetings, incentives, congressen en events. ATPI Sports Events tenslotte focust op sportreizen en merken evenementen.

Door:

Blijf op de hoogte, abonneer u op de Zakenreis.nl nieuwsbrief!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
nieuws
Groene obligaties Schiphol

Groene obligaties Schiphol

03/04/2020

De Royal Schiphol Group heeft deze week ‘groene’ obligaties uitgegeven ter waarde van 750 miljoen euro. De uitgifte versterkt de eigen liquiditeitspositie ‘in deze buitengewone omstandigheden,’ zegt het bedrijf, onder…