Home / Reisagenten / Munckhof neemt zakenreisbureau Roberts & Partners over

Munckhof neemt zakenreisbureau Roberts & Partners over

Munckhof neemt zakenreisbureau Roberts & Partners over

Munckhof heeft zakenreisbureau Roberts & Partners uit Amsterdam overgenomen, zo heeft het bedrijf vandaag bekendgemaakt. Roberts & Partners is gevestigd in Amsterdam en is een van de bekendste zakenreisbureaus van de hoofdstad.

 Het team van Roberts & Partners zal onder de eigen naam en op de huidige locatie actief blijven. Tom Roefs, CEO van Munckhof zegt in een verklaring: “Het past in onze strategie om als organisatie verder te groeien door onder andere bedrijven over te nemen. Roberts & Partners is een organisatie die past bij onze filosofie en cultuur. Het bedrijf heeft net als Munckhof een sterke focus op het leveren van excellente service en het bieden van kwaliteit in de dienstverlening. We zijn daarom blij dat we hen nu mogen verwelkomen binnen de Munckhof familie.”

Voor Roberts & Partners geeft de overname ruimte om invulling te blijven geven aan de veranderende klantvraag. Alle Wijnand Roodbergen, Managing Director van Roberts & Partners zegt: “Het service-level van onze organisatie is buitengewoon hoog. Het team heeft meer dan 15 jaar ervaring in de zakenreisbranche en we kennen onze klanten heel goed. Door nu onderdeel te worden van Munckhof kunnen we onze dienstverlening verder optimaliseren. Denk daarbij aan het bieden van online bookingtools, klantportals en apps. Ook is de inkoopkracht nu groter, kunnen we meer rapportagemogelijkheden bieden en innovaties sneller doorvoeren. De overname is dus zowel bedrijfsmatig als voor onze klanten absoluut een positieve ontwikkeling.”

Munckhof bestaat uit een aantal bedrijven die gespecialiseerd zijn in personenvervoer en reizen. Het bedrijf, dat met het hoofdkantoor gevestigd is in Horst, onderscheidt zich in de markt door zich te focussen op het totaalpakket aan vervoer. Van taxi tot touringcar en van meerdaags evenement tot zakenreis.

Blijf op de hoogte, abonneer u op de Zakenreis.nl nieuwsbrief!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
nieuws
Groene obligaties Schiphol

Groene obligaties Schiphol

03/04/2020

De Royal Schiphol Group heeft deze week ‘groene’ obligaties uitgegeven ter waarde van 750 miljoen euro. De uitgifte versterkt de eigen liquiditeitspositie ‘in deze buitengewone omstandigheden,’ zegt het bedrijf, onder…