Home / Reisagenten / In memoriam: René Konst

In memoriam: René Konst

In memoriam: René Konst

René Konst (57), manager procurement bij VCK Travel, is overleden, zo heeft de zakenreisagent gemeld. Hij was al jarenlang ziek. De directie van VCK Travel prijst Konst en zegt dat hij zijn ervaring en brede kennis op vele terreinen steeds positief inzette voor het bedrijf en de branche.

Konst werkte sinds 2006 bij VCK Travel en vervulde daar een prominente rol, zegt het bedrijf in een verklaring. Vóór zijn komst naar VCK werkte hij bij KLM en Road Air Travel.

“In deze periode en de jaren daarna heeft René buitengewoon veel relaties opgedaan in onze industrie”‘ aldus VCK Travel. “Iedereen zal zich René herinneren als een warm en hartelijk mens met een flexibele mentaliteit en een uitbundige lach. Wij zijn er van overtuigd, dat veel van onze branchegenoten net zo geschokt zullen zijn als wij door deze tragische situatie.”

Ondanks zijn slopende ziekte, bleef René Konst actief; de laatste periode slaagde hij er alleen in dit parttime te doen. Drie jaar geleden introduceerde Konst namens VCK nog het solliciteren via WhatsApp.

Blijf op de hoogte, abonneer u op de Zakenreis.nl nieuwsbrief!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
nieuws
SuitePad in kamers Novotel

SuitePad in kamers Novotel

18/09/2019

De kamers van Novotel Amsterdam Schiphol Airport krijgen vanaf 1 oktober een tablet-product van het merk SuitePad met informatie over hotel en omgeving. Tezelfdertijd schaft Novotel de gratis leen-gsm Handy…