Home / Reisagenten / In memoriam: René Konst

In memoriam: René Konst

In memoriam: René Konst

René Konst (57), manager procurement bij VCK Travel, is overleden, zo heeft de zakenreisagent gemeld. Hij was al jarenlang ziek. De directie van VCK Travel prijst Konst en zegt dat hij zijn ervaring en brede kennis op vele terreinen steeds positief inzette voor het bedrijf en de branche.

Konst werkte sinds 2006 bij VCK Travel en vervulde daar een prominente rol, zegt het bedrijf in een verklaring. Vóór zijn komst naar VCK werkte hij bij KLM en Road Air Travel.

“In deze periode en de jaren daarna heeft René buitengewoon veel relaties opgedaan in onze industrie”‘ aldus VCK Travel. “Iedereen zal zich René herinneren als een warm en hartelijk mens met een flexibele mentaliteit en een uitbundige lach. Wij zijn er van overtuigd, dat veel van onze branchegenoten net zo geschokt zullen zijn als wij door deze tragische situatie.”

Ondanks zijn slopende ziekte, bleef René Konst actief; de laatste periode slaagde hij er alleen in dit parttime te doen. Drie jaar geleden introduceerde Konst namens VCK nog het solliciteren via WhatsApp.

Blijf op de hoogte, abonneer u op de Zakenreis.nl nieuwsbrief!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
nieuws
Corona doodsteek voor HNA

Corona doodsteek voor HNA

21/02/2020

De Chinese overheid is van plan de verlieslijdende HNA Group te nationaliseren. HNA, met een reeks airlines in portefeuille en belangen in hotels en banken, sukkelde de afgelopen jaren al….

Kleine groei BCD Travel

Kleine groei BCD Travel

20/02/2020

Zakenreisorganisatie BCD Travel is in 2019 licht gegroeid, met een omzetstijging van één procent naar 27,5 miljard dollar, waarvan 10,9 miljard uit de omzet van partners. BCD Travel is onderdeel…

Air France-KLM: winst daalt

Air France-KLM: winst daalt

20/02/2020

Air France-KLM heeft over 2019 aanzienlijk minder winst gemaakt dan een jaar eerder. Zowel bij Air France als KLM daalden de resultaten. Voor de groep kromp de operationele winst met…