Home / Reisagenten / In memoriam: René Konst

In memoriam: René Konst

In memoriam: René Konst

René Konst (57), manager procurement bij VCK Travel, is overleden, zo heeft de zakenreisagent gemeld. Hij was al jarenlang ziek. De directie van VCK Travel prijst Konst en zegt dat hij zijn ervaring en brede kennis op vele terreinen steeds positief inzette voor het bedrijf en de branche.

Konst werkte sinds 2006 bij VCK Travel en vervulde daar een prominente rol, zegt het bedrijf in een verklaring. Vóór zijn komst naar VCK werkte hij bij KLM en Road Air Travel.

“In deze periode en de jaren daarna heeft René buitengewoon veel relaties opgedaan in onze industrie”‘ aldus VCK Travel. “Iedereen zal zich René herinneren als een warm en hartelijk mens met een flexibele mentaliteit en een uitbundige lach. Wij zijn er van overtuigd, dat veel van onze branchegenoten net zo geschokt zullen zijn als wij door deze tragische situatie.”

Ondanks zijn slopende ziekte, bleef René Konst actief; de laatste periode slaagde hij er alleen in dit parttime te doen. Drie jaar geleden introduceerde Konst namens VCK nog het solliciteren via WhatsApp.

Blijf op de hoogte, abonneer u op de Zakenreis.nl nieuwsbrief!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
nieuws
IATA: omzetverlies 250 mld

IATA: omzetverlies 250 mld

25/03/2020

De luchtvaart koerst door de corona-pandemie af op een omzetverlies van 250 miljard dollar, zo verwacht IATA,. Twee weken geleden raamde de brancheorganisatie de inkomstenderving voor 2020 nog op 113…

Farnborough geannuleerd

Farnborough geannuleerd

24/03/2020

De Farnborough Airshow 2020 gaat niet door in verband met de corona-pandemie. De organisatie zegt ‘met grote spijt’ het evenement, gepland voor 20 tot 24 juli nabij Londen, te hebben…