Home / Reisagenten / D-reizen in zakenreizen

D-reizen in zakenreizen

D-reizen in zakenreizen

De D-rt Groep (D-reizen) heeft deze maand een nieuwe zakelijke tak gelanceerd op de Nederlandse markt, onder de naam d-travel. Hoewel het zakelijk segment binnen de reisbranche momenteel het hardst is getroffen door de corona-pandemie ziet de onderneming toch kansen, als de markt weer aantrekt.

De D-rt Groep ontstond in 2014 uit een fusie tussen D-reizen en VakantieXperts. Het bedrijf richtte zich tot nu toe uitsluitend op leisure, maar daar komt verandering in. In vier reisbureaus: D-reizen Breda, VakantieXperts Driebergen, Zonvaart Reizen Heerhugowaard en VakantieXperts Sombrero in Oudenbosch zijn inmiddels desks van d-travel ingericht, waar “al volop zakenreizen worden geboekt,” zegt de D-rt Groep. Het gaat om “volledig zelfstandig” opererende afdelingen.

“Hiermee gaat een lang gekoesterde wens van onze groep in vervulling om niet alleen op de vakantiemarkt maar ook op de zakelijke markt meer zichtbaar en actief te zijn. We gaan onze bestaande activiteiten rond zakenreizen bundelen en treden nu met één sterk merk naar buiten. Met d-travel willen wij dé zakenreispartner voor het midden- en kleinbedrijf worden,” zegt Jan Henne De Dijn, de CEO van de D-rt Groep.

Op elke vestiging van d-travel zit een “een team van ervaren zakenreisspecialisten,” zegt het bedrijf. In Breda ligt de focus op het samenstellen van zakelijke groepsreizen. In Heerhugowaard legt d-travel zich toe op het het organiseren van reizen naar internationale vakbeurzen en tentoonstellingen.

Lolke van der Heide
Door: | lolke[at]zakenreis.nl
Lolke van der Heide schrijft sinds 2007 voor Zakenreis over de luchtvaart en reiswereld

Blijf op de hoogte, abonneer u op de Zakenreis.nl nieuwsbrief!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
nieuws
Reizen kan weer (een beetje)

Reizen kan weer (een beetje)

15/05/2021

Reizen uit Nederland naar een klein aantal landen is sinds heden weer mogelijk, maar veel beperkingen en regels blijven bestaan, zoals verplichte pcr-testen en quarantaine na aankomst op de bestemming….

Nieuwe kledij op Schiphol

Nieuwe kledij op Schiphol

14/05/2021

Schiphol voorziet een groot deel van de staf van nieuwe kledij, per functie verschillend van kleur en samenstelling. Het gaat in totaal om rond de 7.500 werknemers, ook van private…

Grenzen open, maar welke?

Grenzen open, maar welke?

12/05/2021

Het kabinet heeft aangekondigd dat vanaf 15 mei het reizen naar landen met een laag besmettingsniveau weer mogelijk zal zijn. Welke landen dat zijn is nog niet duidelijk. Voor Nederlanders…

Hoekstra stemt tegen Smith

Hoekstra stemt tegen Smith

11/05/2021

De Nederlandse staat zal over twee weken op de aandeelhoudersvergadering van Air France-KLM tegen de nieuwe bonus in aandelen voor topman Ben Smith stemmen. Dit schrijft de demissionaire minister van…