Home / Reisagenten / Carlson Wagonlit Travel gaat verder onder de naam CWT

Carlson Wagonlit Travel gaat verder onder de naam CWT

Carlson Wagonlit Travel gaat verder onder de naam CWT

CWT is de nieuwe officiële naam voor Carlson Wagonlit Travel. De zakenreisorganisatie zegt dat het gaat om ‘de laatste fase’ van haar digitale ontwikkelingsplan. Ook het logo is aangepast.

Kurt Ekert, President en CEO van CWT – voorheen Carlson Wagonlit Travel – schrijft in een verklaring: ‘Er is een nostalgische link met het Wagons-Lit-tijdperk en ons 150-jarig bestaan. De huidige ontwikkelingen versterken onze intentie om leidend te blijven op het gebied van zakenreizen.’

‘De nieuwe naam sluit ook aan bij de intentie om de onbetwiste wereldleider te zijn op het gebied van digitale zakenreizen, hoteldistributie, vergaderingen en evenementen,’ aldus CWT.

Het logo van CWT is eveneens vernieuwd en dat geldt ook voor die van CWT Energy Resources & Marine, CWT Meetings & Events, en de CWT Solutions Group.

CWT, sinds 2006 volledig in Amerikaanse handen, koestert ‘digitale leiderschapsambities’ en bouwt het bedrijfsbeleid op drie pijlers: het vereenvoudigen van zakenreizen, het ontsluiten van nieuwe mogelijkheden en het samenwerken met bedrijven.

 

Lolke van der Heide
Door: | lolke[at]zakenreis.nl
Lolke van der Heide schrijft vanaf 2002 over de luchtvaart en reiswereld, voor diverse media. Sinds 2007 is hij verbonden aan Zakenreis.

Blijf op de hoogte, abonneer u op de Zakenreis.nl nieuwsbrief!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
nieuws
Peter Bellew naar easyJet

Peter Bellew naar easyJet

19/07/2019

Peter Bellew verruilt zijn positie van Chief Operating Officer bij Ryanair voor dezelfde functie bij easyJet. Dit heeft de Britse prijsvechter bekendgemaakt, samen met ‘robuuste’ resultaten over het derde kwartaal….

Transavia in zee met Bit

Transavia in zee met Bit

19/07/2019

Transavia is samenwerking aangegaan met Bit, een onderzoeksorganisatie in Amsterdam, gericht op technische innovaties die de luchtvaart zouden kunnen verduurzamen. De dochtermaatschappij van KLM zegt in een verklaring dat Bit,…