Home / Reisagenten / Carlson Wagonlit Travel gaat verder onder de naam CWT

Carlson Wagonlit Travel gaat verder onder de naam CWT

Carlson Wagonlit Travel gaat verder onder de naam CWT

CWT is de nieuwe officiële naam voor Carlson Wagonlit Travel. De zakenreisorganisatie zegt dat het gaat om ‘de laatste fase’ van haar digitale ontwikkelingsplan. Ook het logo is aangepast.

Kurt Ekert, President en CEO van CWT – voorheen Carlson Wagonlit Travel – schrijft in een verklaring: ‘Er is een nostalgische link met het Wagons-Lit-tijdperk en ons 150-jarig bestaan. De huidige ontwikkelingen versterken onze intentie om leidend te blijven op het gebied van zakenreizen.’

‘De nieuwe naam sluit ook aan bij de intentie om de onbetwiste wereldleider te zijn op het gebied van digitale zakenreizen, hoteldistributie, vergaderingen en evenementen,’ aldus CWT.

Het logo van CWT is eveneens vernieuwd en dat geldt ook voor die van CWT Energy Resources & Marine, CWT Meetings & Events, en de CWT Solutions Group.

CWT, sinds 2006 volledig in Amerikaanse handen, koestert ‘digitale leiderschapsambities’ en bouwt het bedrijfsbeleid op drie pijlers: het vereenvoudigen van zakenreizen, het ontsluiten van nieuwe mogelijkheden en het samenwerken met bedrijven.

 

Lolke van der Heide
Door: | lolke[at]zakenreis.nl
Lolke van der Heide schrijft vanaf 2002 over de luchtvaart en reiswereld, voor diverse media. Sinds 2007 is hij verbonden aan Zakenreis.

Blijf op de hoogte, abonneer u op de Zakenreis.nl nieuwsbrief!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
nieuws
Derde staking BA van de baan

Derde staking BA van de baan

19/09/2019

Pilotenvakbond BALPA heeft de staking van BA-piloten van 27 september ingetrokken. Begin vorige week legden de BA-piloten al twee dagen het werk neer. Hoewel er sindsdien nog geen akkoord is…

SuitePad in kamers Novotel

SuitePad in kamers Novotel

18/09/2019

De kamers van Novotel Amsterdam Schiphol Airport krijgen vanaf 1 oktober een tablet-product van het merk SuitePad met informatie over hotel en omgeving. Tezelfdertijd schaft Novotel de gratis leen-gsm Handy…