Home / Reisagenten / Booking.com haakt aan bij Concur

Booking.com haakt aan bij Concur

Booking.com haakt aan bij Concur

Booking.com is een samenwerkingsovereenkomst aangegaan met Concur, specialist in reismanagement en kostenbeheer. Booking.com maakt sinds enige maanden serieus werk van de zakenreiziger en zet met deze samenwerking een nieuwe stap daarin.

De meer dan 800.000 accommodaties van Booking.com, hotels maar ook appartementen en B&B’s, zijn nu ook beschikbaar via Concur Travel. Concur stelt dat de samenwerking aangeeft hoe belangrijk het is om diensten te bieden voor de veranderende omgeving van zakelijk reizen. Vorig jaar ging Concur daartoe al de samenwerking aan met Uber en Airbnb.

“We focussen ons op het leveren van volledig geïntegreerde oplossingen voor reizen en declareren die onze klanten de mogelijkheid bieden zich aan te passen aan de veranderingen die zich voordoen,” aldus Concur.

Booking.com richt zich sinds afgelopen voorjaar nadrukkelijk op de zakelijke reiziger via Booking for business. “Bijna een op de vijf boekingen die worden gemaakt via onze site en app komt van zakelijke reizigers,” zegt Ripsy Bandourian van het boekingsplatform. “Via deze samenwerking besparen we zowel de zakelijke reiziger als de travel manager tijd en geld.”

Door:

Blijf op de hoogte, abonneer u op de Zakenreis.nl nieuwsbrief!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
nieuws
Qatar voert ‘face shield’ in

Qatar voert ‘face shield’ in

03/07/2020

Passagiers in economy class bij Qatar Airways moeten voortaan een doorzichtig gezichtsschild dragen, bovenop een chirurgisch mondkapje. In business class is dit niet verplicht. De carrier verstrekt beide items aan…

Twee nieuwe hotels van Accor

Twee nieuwe hotels van Accor

02/07/2020

Accor bouwt in Amsterdam twee nieuwe hotels van de merken Mercure en Tribe. De hotels komen in twee torens op ‘Gare du Nord,’ een gebied in ontwikkeling naast metrostation Noord….

Premier: racisme bij KLM 

Premier: racisme bij KLM 

02/07/2020

Premier Rutte heeft in de Tweede Kamer hard uitgehaald naar KLM over een vermeend incident dat hij ‘racistisch en revolting’ noemde. In een reactie tegen Zakenreis zegt KLM ‘geschrokken’ te…

IATA pessimistisch over 2020

IATA pessimistisch over 2020

01/07/2020

IATA toonde zich woensdag in haar wekelijkse online persconferentie pessimistisch. Snel herstel van zakenreizen komt er niet door de angst voor besmetting van personeel, terwijl de recente groei van het…