Home / Reisagenten / Booking.com haakt aan bij Concur

Booking.com haakt aan bij Concur

Booking.com haakt aan bij Concur

Booking.com is een samenwerkingsovereenkomst aangegaan met Concur, specialist in reismanagement en kostenbeheer. Booking.com maakt sinds enige maanden serieus werk van de zakenreiziger en zet met deze samenwerking een nieuwe stap daarin.

De meer dan 800.000 accommodaties van Booking.com, hotels maar ook appartementen en B&B’s, zijn nu ook beschikbaar via Concur Travel. Concur stelt dat de samenwerking aangeeft hoe belangrijk het is om diensten te bieden voor de veranderende omgeving van zakelijk reizen. Vorig jaar ging Concur daartoe al de samenwerking aan met Uber en Airbnb.

“We focussen ons op het leveren van volledig geïntegreerde oplossingen voor reizen en declareren die onze klanten de mogelijkheid bieden zich aan te passen aan de veranderingen die zich voordoen,” aldus Concur.

Booking.com richt zich sinds afgelopen voorjaar nadrukkelijk op de zakelijke reiziger via Booking for business. “Bijna een op de vijf boekingen die worden gemaakt via onze site en app komt van zakelijke reizigers,” zegt Ripsy Bandourian van het boekingsplatform. “Via deze samenwerking besparen we zowel de zakelijke reiziger als de travel manager tijd en geld.”

Door:

Blijf op de hoogte, abonneer u op de Zakenreis.nl nieuwsbrief!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
nieuws
Social media KLM in Japan

Social media KLM in Japan

05/12/2019

KLM heeft een nieuw servicekanaal geopend, gericht op de Japanse markt. Op het bestaande social media platform LINE wordt voortaan door KLM 24/7 service verleend aan Japanse klanten. Social media…

Lounge SkyTeam in Istanbul

Lounge SkyTeam in Istanbul

05/12/2019

SkyTeam heeft zijn eigen lounge op Istanbul New Airport officieel in gebruik genomen. Zeven leden van de alliantie maken er gebruik van: Aeroflot, Air France, KLM, Korean Air, Middle East…