Home / Reisagenten / BMW Nederland kiest ook voor Hogg Robinson Group

BMW Nederland kiest ook voor Hogg Robinson Group

BMW Nederland kiest ook voor Hogg Robinson Group

Hogg  Robinson  Group  (HRG) verzorgt sinds dit najaar vanuit het Groningse hoofdkantoor ook  in  Nederland  voor  BMW  Group  de internationale zakenreizen. HRG  bedient  BMW  reeds  in  29  landen  en  er  worden  op  dit  moment  nog  12  markten geïmplementeerd.

Tegelijkertijd wordt bij BMW voor alle markten de Global Insight Reporting oplossing geïmplementeerd. Dit omschrijft HRG als een rapportagetool waarmee bedrijven zowel het totaalplaatje kunnen bekijken, als ook op lokaal niveau in detail kunnen zien of er bijvoorbeeld aan de policy wordt voldaan en hoeveel geld iets heeft gekost.

BMW Group, bekend van BMW, MINI en Rolls-Royce, heeft een productienetwerk van 31 productie- en assemblagefabrieken in 14 landen en een wereldwijd verkoop- en distributienetwerk in meer dan 140 landen.

In Duitsland vormt BMW en HRG de joint venture Bavaria  Lloyd  Reisebüro GmbH van waaruit alle zakelijke reizen van BMW Duitsland worden georganiseerd. De Managing  Director  van  Bavaria  Lloyd,  Wolfgang Strasser, is verantwoordelijk voor dit reisprogramma en tegelijkertijd  Managing Director  van  HRG Duitsland.

HRG is begin dit jaar overgenomen door American Express Global Business Travel.

 

Mariska Vogelenzang de Jong
Door: | mariska[at]zakenreis.nl
Mariska Vogelenzang de Jong werkt ruim 20 jaar als journalist en heeft als specialiteit nieuwe media en technologie. Voordat zij in 2018 bij Zakenreis is gestart, werkte zij bij uitgeverijen van tijdschriften en boeken op het gebied van reizen.

Blijf op de hoogte, abonneer u op de Zakenreis.nl nieuwsbrief!

nieuws
Winstwaarschuwing Ryanair

Winstwaarschuwing Ryanair

18/01/2019

Ryanair heeft vandaag de tweede winstwaarschuwing in vier maanden tijd afgegeven. De winst van het boekjaar, dat afloopt op 31 maart, valt nu naar verwachting 100 miljoen euro lager uit….

Nieuw plan voor Lelystad

Nieuw plan voor Lelystad

17/01/2019

Lelystad Airport zal in de eerste fase na opening, gepland in 2020, vooral een overloopluchthaven voor Schiphol worden, maar niet exclusief, zo staat in een brief van minister Cora van…

Norwegian krimpt in

Norwegian krimpt in

17/01/2019

Norwegian Air vermindert het aantal routes met de Boeing 737 als onderdeel van een ‘ingrijpende heroverweging’ van haar operatie. Dit is door de airline uit Oslo bekendgemaakt. Vier Europese bases…

Koppen gerold bij CWT

Koppen gerold bij CWT

16/01/2019

Carlson Wagonlit Travel (CWT) heeft vijf hoge managers in Europa aan de kant gezet, onder wie de MD voor de Benelux, Olivier Chateau. De vijf hebben CWT inmiddels ‘verlaten’ zegt…