Home / Reisagenten / ATPI sluit Zwitserse partner aan

ATPI sluit Zwitserse partner aan

ATPI sluit Zwitserse partner aan

Zakenreisorganisatie ATPI heeft een samenwerkingsovereenkomst gesloten met het Zwitserse bta first travel. Volgens ATPI de grootste zakenreisorganisatie van Zwitserland.

Zwitserland was voor ATPI nog een witte vlek op de kaart, die dankzij de samenwerking met bta first travel wordt ingevuld. Bta telt twaalf kantoren met meer dan honderd medewerkers en is ook actief in Liechtenstein. ATPI spreekt van een belangrijke toevoeging aan haar netwerk van samenwerkingsverbanden.

“Er is een groeiende behoefte aan kennis in de Zwitserse regio, dus we zijn blij om bta first toe te voegen aan ons wereldwijde netwerk. Het uitbreiden van het ATPI-netwerk via eigen kantoren en partners is een belangrijk facet in de groei van onze wereldwijde organisatie,” zegt Graham Ramsey, CEO van de ATPI Group.

Bta first travel focust zich op middelgrote bedrijven, maar bedient ook bekende multinationals.

 

 

Door:

Blijf op de hoogte, abonneer u op de Zakenreis.nl nieuwsbrief!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
nieuws
Qatar voert ‘face shield’ in

Qatar voert ‘face shield’ in

03/07/2020

Passagiers in economy class bij Qatar Airways moeten voortaan een doorzichtig gezichtsschild dragen, bovenop een chirurgisch mondkapje. In business class is dit niet verplicht. De carrier verstrekt beide items aan…

Twee nieuwe hotels van Accor

Twee nieuwe hotels van Accor

02/07/2020

Accor bouwt in Amsterdam twee nieuwe hotels van de merken Mercure en Tribe. De hotels komen in twee torens op ‘Gare du Nord,’ een gebied in ontwikkeling naast metrostation Noord….

Premier: racisme bij KLM 

Premier: racisme bij KLM 

02/07/2020

Premier Rutte heeft in de Tweede Kamer hard uitgehaald naar KLM over een vermeend incident dat hij ‘racistisch en revolting’ noemde. In een reactie tegen Zakenreis zegt KLM ‘geschrokken’ te…