Home / Reisagenten / ATPI sluit klanten aan op International SOS

ATPI sluit klanten aan op International SOS

ATPI sluit klanten aan op International SOS

ATPI heeft de samenwerking met International SOS uitgebreid. De reisagent zegt dit te doen om tegemoet te komen aan het toenemende belang dat wordt gehecht aan de duty of care.

Klanten van ATPI hebben voortaan toegang tot de portal van International SOS. “Voor zowel uitgebreide gezondheids- en reisrisico informatie, als e-learing programma’s voor preventie en bewustwording van de risico’s voorafgaand aan de zakenreis,” aldus ATPI.

De reisgegevens van de reiziger worden automatisch ingevoerd in het systeem van International SOS. “Dit resulteert in een volledig geïntegreerde stroom van data, waardoor direct medisch advies en medische hulp, internationale gezondheidszorg, veiligheids- en online preventie-oplossingen geboden worden wanneer van toepassing.”

De samenwerking tussen ATPI en International SOS richtte zich in het verleden voornamelijk op klanten in de energie- en offshore.

Door:

Blijf op de hoogte, abonneer u op de Zakenreis.nl nieuwsbrief!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
nieuws
Engelse grens open op 10 juli

Engelse grens open op 10 juli

06/07/2020

Reizigers uit zestig landen en gebieden, waaronder Nederland, zijn vanaf 10 juli weer welkom in Engeland – niet te verwarren met het Verenigd Koninkrijk – zonder in quarantaine te hoeven…

Qatar voert ‘face shield’ in

Qatar voert ‘face shield’ in

03/07/2020

Passagiers in economy class bij Qatar Airways moeten voortaan een doorzichtig gezichtsschild dragen, bovenop een chirurgisch mondkapje. In business class is dit niet verplicht. De carrier verstrekt beide items aan…