Home / Reisagenten / Amex GBT in grondtransport

Amex GBT in grondtransport

Amex GBT in grondtransport

American Express Global Business Travel (GBT) heeft een platform voor groepsvervoer gelanceerd onder de naam Meetings Ground Transportation, in samenwerking met de specialist op dit gebied miMeeting.

Het product valt onder de GBT-divisie American Express Meetings & Events (M&E). “Hiermee is efficiënt management van passagierslijsten en veranderende behoeften op het gebied van groepsvervoer voor zakelijke bijeenkomsten en evenementen mogelijk,” zegt GBT in een verklaring.

Meetings Ground Transportation maakt gebruik van ‘gepatenteerde technologie. Deze ‘minimaliseert fouten in passagierslijsten, groepeert deelnemers op intelligente wijze om onnodige ritten te voorkomen en maakt gebruik van meerdere M&E-leveranciers van grondtransport,’ zegt GBT.

Het bedrijf verwacht een kostenbesparing van 22 tot 30 procent voor de gebruikers en een gemiddelde tijdswinst van 15 uur per evenement. Het platform ondersteunt ook de zorgplicht van klanten en de verantwoordelijkheden voor gegevensbeveiliging, ‘zodat planners er zeker van kunnen zijn dat alle leveranciers zijn doorgelicht en dat rekening is gehouden met belangrijke financiële en beveiligingsbehoeften,’ aldus GBT.

Lolke van der Heide
Door: | lolke[at]zakenreis.nl
Lolke van der Heide schrijft vanaf 2002 over de luchtvaart en reiswereld, voor diverse media. Sinds 2007 is hij verbonden aan Zakenreis.

Blijf op de hoogte, abonneer u op de Zakenreis.nl nieuwsbrief!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
nieuws
Groene obligaties Schiphol

Groene obligaties Schiphol

03/04/2020

De Royal Schiphol Group heeft deze week ‘groene’ obligaties uitgegeven ter waarde van 750 miljoen euro. De uitgifte versterkt de eigen liquiditeitspositie ‘in deze buitengewone omstandigheden,’ zegt het bedrijf, onder…