Home / Reisagenten / Amex GBT in grondtransport

Amex GBT in grondtransport

Amex GBT in grondtransport

American Express Global Business Travel (GBT) heeft een platform voor groepsvervoer gelanceerd onder de naam Meetings Ground Transportation, in samenwerking met de specialist op dit gebied miMeeting.

Het product valt onder de GBT-divisie American Express Meetings & Events (M&E). “Hiermee is efficiënt management van passagierslijsten en veranderende behoeften op het gebied van groepsvervoer voor zakelijke bijeenkomsten en evenementen mogelijk,” zegt GBT in een verklaring.

Meetings Ground Transportation maakt gebruik van ‘gepatenteerde technologie. Deze ‘minimaliseert fouten in passagierslijsten, groepeert deelnemers op intelligente wijze om onnodige ritten te voorkomen en maakt gebruik van meerdere M&E-leveranciers van grondtransport,’ zegt GBT.

Het bedrijf verwacht een kostenbesparing van 22 tot 30 procent voor de gebruikers en een gemiddelde tijdswinst van 15 uur per evenement. Het platform ondersteunt ook de zorgplicht van klanten en de verantwoordelijkheden voor gegevensbeveiliging, ‘zodat planners er zeker van kunnen zijn dat alle leveranciers zijn doorgelicht en dat rekening is gehouden met belangrijke financiële en beveiligingsbehoeften,’ aldus GBT.

Lolke van der Heide
Door: | lolke[at]zakenreis.nl
Lolke van der Heide schrijft vanaf 2002 over de luchtvaart en reiswereld, voor diverse media. Sinds 2007 is hij verbonden aan Zakenreis.

Blijf op de hoogte, abonneer u op de Zakenreis.nl nieuwsbrief!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
nieuws
Corona doodsteek voor HNA

Corona doodsteek voor HNA

21/02/2020

De Chinese overheid is van plan de verlieslijdende HNA Group te nationaliseren. HNA, met een reeks airlines in portefeuille en belangen in hotels en banken, sukkelde de afgelopen jaren al….

Kleine groei BCD Travel

Kleine groei BCD Travel

20/02/2020

Zakenreisorganisatie BCD Travel is in 2019 licht gegroeid, met een omzetstijging van één procent naar 27,5 miljard dollar, waarvan 10,9 miljard uit de omzet van partners. BCD Travel is onderdeel…

Air France-KLM: winst daalt

Air France-KLM: winst daalt

20/02/2020

Air France-KLM heeft over 2019 aanzienlijk minder winst gemaakt dan een jaar eerder. Zowel bij Air France als KLM daalden de resultaten. Voor de groep kromp de operationele winst met…