Home / Reisagenten / Amadeus geeft agenten inzicht

Amadeus geeft agenten inzicht

Amadeus geeft agenten inzicht

Amadeus lanceert een database waardoor reisagenten inzicht krijgen in het zoek- en boekgedrag van reizigers. Amadeus Agency Insight filtert grote hoeveelheden data, waar offline en online agenten ‘actiegerichte inzichten’ uit moeten verkrijgen.

In eerste instantie stelt de GDS twee modules van de nieuwe dienst open; search analysis en booking analyses. “Analyse van het zoekgedrag geeft reisagenten direct inzicht in de reisintenties van de klant. Agenten zien de populairste bestemmingen, de reisdata en reisduur waardoor ze aanbiedingen op maat kunnen doen,” aldus Amadeus.

“De analyse van de boekingen is voor agenten een benchmark-tool en ze kunnen bepaalde trends signaleren op bepaalde routes of bij bepaalde airlines.” Volgens Amadeus belangrijke informatie wanneer wordt overwogen om nieuwe markten te betreden.

 

Door:

Blijf op de hoogte, abonneer u op de Zakenreis.nl nieuwsbrief!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
nieuws
ACI steunt plannen Brussel

ACI steunt plannen Brussel

12/12/2019

ACI Europe heeft haar steun uitgesproken voor de Green Deal, het plan van de Europese Commissie voor een ‘vergroening’ van de Unie. De organisatie van luchthavens noemt het een plicht…

BCD: groen dé kleur in 2020

BCD: groen dé kleur in 2020

12/12/2019

BCD Travel voorspelt dat in 2020 groen, in overdrachtelijke zin, de belangrijkste kleur wordt voor zakenreizen. In het rapport How to Travel Beyond 2020 identificeert BCD de trends. “We reizen…