Home / Regelgeving / Booking.com ook in Duitsland overstag

Booking.com ook in Duitsland overstag

Booking.com ook in Duitsland overstag

Booking.com neemt ook in Duitsland afscheid van zijn beleid om accommodaties voorwaarden over onder andere de prijs op te leggen, voordat ze op de site te boeken zijn.

Het nieuwe beleid van de dochteronderneming van The Priceline Group wordt in Duitsland vanaf 1 juli van kracht. Volgens Booking.com komt hun beleid in Duitsland daarmee in lijn met dat in Italië, Frankrijk en Zweden.

In die landen bepaalden de concurrentietoezichthouders dat Booking.com niet langer van accommodaties de laagste prijs mocht eisen. Verder verwachtte Booking.com aparte afspraken met de aanbieders van accommodaties over beschikbaarheid en boekingsvoorwaarden. Van dat beleid stappen ze ook af.

Booking.com zegt eraan te werken het nieuwe beleid in de hele eurozone door te voeren en is daarover in gesprek met de verschillende toezichthouders.

Door:

Blijf op de hoogte, abonneer u op de Zakenreis.nl nieuwsbrief!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
nieuws
Social media KLM in Japan

Social media KLM in Japan

05/12/2019

KLM heeft een nieuw servicekanaal geopend, gericht op de Japanse markt. Op het bestaande social media platform LINE wordt voortaan door KLM 24/7 service verleend aan Japanse klanten. Social media…

Lounge SkyTeam in Istanbul

Lounge SkyTeam in Istanbul

05/12/2019

SkyTeam heeft zijn eigen lounge op Istanbul New Airport officieel in gebruik genomen. Zeven leden van de alliantie maken er gebruik van: Aeroflot, Air France, KLM, Korean Air, Middle East…