Home / Overig / Munckhof koopt ETS Taxi

Munckhof koopt ETS Taxi

Munckhof koopt ETS Taxi

Taxibedrijf Munckhof heeft een doorstart gerealiseerd van de bedrijfsactiviteiten van ETS Taxi uit Zaandam. ETS Taxi vroeg vorige week faillissement aan.

“Om de continuïteit van het vervoer te borgen neemt Munckhof een groot gedeelte van de bedrijfsactiviteiten over,” zegt het bedrijf in een verklaring. Naast het overnemen van de opdrachten neemt Munckhof een groot gedeelte van het personeel en het wagenpark van ETS over.

Tom Roefs, algemeen directeur bij Munckhof, zegt hierover: “We zullen de huidige vestiging van ETS in Zaandam in gebruik gaan nemen, zodat we meteen operationeel zijn en de dienstverlening op de vertrouwde wijze kunnen voortzetten. Afhankelijk van het aantal vervoerscontracten zullen minimaal 100 medewerkers van ETS een arbeidsovereenkomst aangeboden krijgen. De bedoeling is om dat op korte termijn verder uit te breiden. We streven ernaar dat de doorstart zo min mogelijk overlast voor de reizigers en opdrachtgevers met zich meebrengt.”

De Munckhof Groep bestaat uit een aantal bedrijven die gespecialiseerd zijn in personenvervoer en reizen. Het bedrijf, waarvan het hoofdkantoor is gevestigd in Horst (Limburg), biedt een ‘totaalpakket’ aan, van taxi tot touringcar en van meerdaags evenement tot zakenreis.

Lolke van der Heide
Door: | lolke[at]zakenreis.nl
Lolke van der Heide schrijft vanaf 2002 over de luchtvaart en reiswereld, voor diverse media. Sinds 2007 is hij verbonden aan Zakenreis.

Blijf op de hoogte, abonneer u op de Zakenreis.nl nieuwsbrief!

nieuws
Airbus lanceert de A220

Airbus lanceert de A220

11/07/2018

Airbus heeft haar ‘nieuwe’ vliegtuig onthuld: de A220, de  naamsverandering van een bestaand toestel, de CSeries. Zakenreis maakte onlangs al bekend dat dit zou gebeuren. De Europese fabrikant nam vorig…