Home / Overig / Koopjesjagers boeken verkeerde bestemming

Koopjesjagers boeken verkeerde bestemming

Koopjesjagers boeken verkeerde bestemming

Een stel dat dacht een koopje te hebben gescoord door 800 Britse pond te betalen voor twee vliegtickets van Birmingham in Engeland naar het Caribisch gebied, kwam van een koude kermis thuis. Op de luchthaven kwamen zij erachter dat het startpunt van de reis Birmingham in het Amerikaanse Alabama moest zijn.

Volgens de echtgenoot werd het nieuws dat ze 2.000 mijl verderop moesten zijn sympathiek gebracht door het meisje van de incheckbalie. “We hadden geen andere keus dan onze auto weer op te halen bij lang parkeren en naar huis te rijden.”

Blijf op de hoogte, abonneer u op de Zakenreis.nl nieuwsbrief!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
nieuws
Corona doodsteek voor HNA

Corona doodsteek voor HNA

21/02/2020

De Chinese overheid is van plan de verlieslijdende HNA Group te nationaliseren. HNA, met een reeks airlines in portefeuille en belangen in hotels en banken, sukkelde de afgelopen jaren al….

Kleine groei BCD Travel

Kleine groei BCD Travel

20/02/2020

Zakenreisorganisatie BCD Travel is in 2019 licht gegroeid, met een omzetstijging van één procent naar 27,5 miljard dollar, waarvan 10,9 miljard uit de omzet van partners. BCD Travel is onderdeel…

Air France-KLM: winst daalt

Air France-KLM: winst daalt

20/02/2020

Air France-KLM heeft over 2019 aanzienlijk minder winst gemaakt dan een jaar eerder. Zowel bij Air France als KLM daalden de resultaten. Voor de groep kromp de operationele winst met…