Home / Overig / Austrian Airlines kiest massaal voor rode panty

Austrian Airlines kiest massaal voor rode panty

Austrian Airlines kiest massaal voor rode panty

De vrouwelijke medewerkers van Austrian Airlines hebben massaal gestemd voor het behoud van de kenmerkende rode panty en rode schoenen voor hun nieuwe uniform. Volgens de airline stemde 70 procent van de dames voor rood, tegen 30 procent voor een panty in huidskleur en zwarte schoenen.

“We hadden niet verwacht dat er zoveel stemmen naar rood zouden gaan,” zegt Andrea Pernkopf, vice president product en marketing van Austrian Airlines. “Toen het rode uniform met de rode panty’s in 1996 werd geïntroduceerd, ging dat gepaard met een periode van heftige discussies. De rode panty’s zijn twintig jaar later een waardevol handlesmerk van het bedrijf geworden.”

Het personeel van Austrian krijgt volgend jaar het nieuwe uniform aangemeten, dat wordt ontworpen door Marina Hoermanseder.

 

Door:

Blijf op de hoogte, abonneer u op de Zakenreis.nl nieuwsbrief!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
nieuws
8 november is de dag

8 november is de dag

18/10/2021

De Amerikaanse regering van president Biden heeft de dag bekendgemaakt dat de grenzen weer open zullen gaan voor iedereen die is gevaccineerd: over drie weken vanaf nu. En het lijkt…

Air Belgium breidt uit

Air Belgium breidt uit

14/10/2021

Air Belgium is donderdag begonnen vluchten uit te voeren naar Mauritius vanaf Brussels Airport, twee keer per week, met een nieuwe Airbus A330neo. Eerder nam de Belgische carrier Curaçao al…