Home / Meetings & Events / SkyTeam verbetert Global Meetings

SkyTeam verbetert Global Meetings

SkyTeam verbetert Global Meetings

De kinderziekten zijn uit het vergaderproduct van SkyTeam, de alliantie waar onder andere KLM, Air France en Delta lid van zijn. De website van SkyTeam Global Meetings is vernieuwd en voorzien van een handige boeksysteem.

Edward Hollo is als development manager van SkyTeam nauw betrokken bij de verbeteringen. Hij legt het concept Global Meetings uit. “Wij bieden online één oplossing, waarmee het hele SkyTeam-netwerk van 1.054 bestemmingen wereldwijd kan worden geboekt tegen kortingen van maximaal 15 procent. Het is gratis en de meetingplanner hoeft geen minimale omzet te realiseren. De enige eis is dat het evenement minimaal vijftig deelnemers heeft, die afkomstig zijn uit minstens twee verschillende landen, naast het land waar het evenement wordt georganiseerd.”

Meetingplanners kunnen hun evenement op de website van SkyTeam registreren en krijgen binnen een paar minuten te zien of ze in aanmerking komen voor Global Meetings. Vervolgens neemt een helpdeskmedewerker contact met hen op om een gepersonaliseerde portal op te zetten. 48 uur na aanmelding kan er al geboekt worden. “Het mooie is dat ook de laagste promotietarieven gewoon worden getoond in het boekingsoverzicht,” zegt Hollo. “Overigens wordt daar uiteraard geen korting op gegeven. Een ander voordeel is dat het een flexibele oplossing is. Zo kunnen de tickets ook gewoon via de reisagent worden geboekt. Dan laden wij de voorwaarden gewoon in de GDS die zij gebruiken.”

De deelnemers die via Global Meetings een vliegticket boeken, sparen daarop gewoon mijlen. Maar de organisatoren krijgen ook een beloning voor hun samenwerking met SkyTeam, dat overigens twintig leden telt. “Voor elke vijftig geboekte tickets geven wij een gratis ticket weg naar een bestemming naar keuze.”

Wanneer er minder dan vijftig deelnemers zijn die via Global Meetings naar het evenement vliegen, is dat geen probleem. “Dat is jammer voor de meetingplanner, maar wij verbinden er geen consequenties aan. We hebben er begrip voor dat dat kan gebeuren,” aldus Hollo.

 

Door:

Blijf op de hoogte, abonneer u op de Zakenreis.nl nieuwsbrief!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
nieuws
8 november is de dag

8 november is de dag

18/10/2021

De Amerikaanse regering van president Biden heeft de dag bekendgemaakt dat de grenzen weer open zullen gaan voor iedereen die is gevaccineerd: over drie weken vanaf nu. En het lijkt…

Air Belgium breidt uit

Air Belgium breidt uit

14/10/2021

Air Belgium is donderdag begonnen vluchten uit te voeren naar Mauritius vanaf Brussels Airport, twee keer per week, met een nieuwe Airbus A330neo. Eerder nam de Belgische carrier Curaçao al…