Home / Meetings & Events / Regus in Viñoly Toren

Regus in Viñoly Toren

Regus in Viñoly Toren

Regus, een internationale aanbieder van flexibele werkplekken, gaat op 1 december een nieuw business centre in de Viñoly Toren openen op de Amsterdamse Zuidas.

Regus zegt hiermee aan de stijgende vraag naar “diversiteit in werkplekmogelijkheden” tegemoet te komen. “De vraag naar flexibele kantoren en co-working oplossingen neemt toe,” aldus Regus in een verklaring. In het nieuwe business centre komen kantoor- en vergaderruimtes, een auditorium, een “vernieuwend co-working concept” en een business lounge, voor kleine en grote bedrijven.

Het business centre ligt op de begane grond, de eerste en de tweede etage van de toren aan het Gustav Mahlerplein, met ingang bij het treinstation Amsterdam Zuid. ‘’Met de toevoeging van het business centre in de Viñoly Toren verstevigt Regus zijn positie van aanbieder voor flexibele werkplekken op de populaire Zuidas. Hiermee bieden wij zowel nationale als internationale bedrijven inspirerende werkplekken op een toplocatie,” zegt Jessika van Veen, algemeen directeur bij Regus.

Op de Amsterdamse Zuidas zitten meer dan 700 bedrijven, waaronder veel toonaangevende namen. Regus heeft al vestigingen in het WTC en Atrium, eveneens op de Zuidas.

Lolke van der Heide
Door: | lolke[at]zakenreis.nl
Lolke van der Heide schrijft vanaf 2002 over de luchtvaart en reiswereld, voor diverse media. Sinds 2007 is hij verbonden aan Zakenreis.

Blijf op de hoogte, abonneer u op de Zakenreis.nl nieuwsbrief!

nieuws
Zakenreiziger vaker in OV

Zakenreiziger vaker in OV

19/07/2018

Nederlandse zakenreizigers kiezen voor binnenlandse reizen in toenemende mate het openbaar vervoer. Dit constateert MultiTankcard (MTc), aanbieder van mobiliteitspassen. ‘Naast de leaseauto zijn ook de (deel-) fiets, taxi en openbaar…