Home / Meetings & Events / Nieuwe tool Meetingsbooker

Nieuwe tool Meetingsbooker

Nieuwe tool Meetingsbooker

Meetingsbooker.com, een van de marktleiders in vergadermanagement, heeft vandaag op de GBTA-conferentie in Berlijn een nieuw product bekendgemaakt onder de naam Preferred Meetings Program.

Het bedrijf spreekt over een ‘ground breaking’ tool, die ondernemingen in staat stelt een eigen programma van meetings op te zetten, via een volledig automatisch systeem. “Hotels en congresruimtes kunnen specifiek onderhandelde tarieven uploaden en kortingen laten zien,” zegt Meetingsbooker.com.

Het systeem houdt ook een ‘dynamic tracking tool’ in die een overzicht geeft van veel gevraagde vergaderlocaties. Meetingsbooker.com had al evenue management technology in haar portefeuille, die, zo zegt het bedrijf, helpt bij dynamic pricing, waarbij een derde van de reserveringen tegen een gereduceerd tarief weg gaat.

Lolke van der Heide
Door: | lolke[at]zakenreis.nl
Lolke van der Heide schrijft vanaf 2002 over de luchtvaart en reiswereld, voor diverse media. Sinds 2007 is hij verbonden aan Zakenreis.

Blijf op de hoogte, abonneer u op de Zakenreis.nl nieuwsbrief!

nieuws
Garuda schrapt Boeing MAX

Garuda schrapt Boeing MAX

22/03/2019

Garuda Indonesia schrapt een order voor 49 Boeing 737 MAX 8’s. De carrier heeft geen vertrouwen meer in het product, na twee crashes van MAX-vliegtuigen van andere airlines, waarbij recentelijk…

EasyJet zegt ciao Alitalia

EasyJet zegt ciao Alitalia

20/03/2019

EasyJet heeft zich deze week onverwachts teruggetrokken uit het consortium van drie partijen die bezig waren Alitalia over te nemen. De toekomst van de Italiaanse carrier is hiermee weer onzeker…