Home / Meetings & Events / Nieuwe tool Meetingsbooker

Nieuwe tool Meetingsbooker

Nieuwe tool Meetingsbooker

Meetingsbooker.com, een van de marktleiders in vergadermanagement, heeft vandaag op de GBTA-conferentie in Berlijn een nieuw product bekendgemaakt onder de naam Preferred Meetings Program.

Het bedrijf spreekt over een ‘ground breaking’ tool, die ondernemingen in staat stelt een eigen programma van meetings op te zetten, via een volledig automatisch systeem. “Hotels en congresruimtes kunnen specifiek onderhandelde tarieven uploaden en kortingen laten zien,” zegt Meetingsbooker.com.

Het systeem houdt ook een ‘dynamic tracking tool’ in die een overzicht geeft van veel gevraagde vergaderlocaties. Meetingsbooker.com had al evenue management technology in haar portefeuille, die, zo zegt het bedrijf, helpt bij dynamic pricing, waarbij een derde van de reserveringen tegen een gereduceerd tarief weg gaat.

Lolke van der Heide
Door: | lolke[at]zakenreis.nl
Lolke van der Heide schrijft vanaf 2002 over de luchtvaart en reiswereld, voor diverse media. Sinds 2007 is hij verbonden aan Zakenreis.

Blijf op de hoogte, abonneer u op de Zakenreis.nl nieuwsbrief!

nieuws
Nieuwe look Aer Lingus

Nieuwe look Aer Lingus

20/01/2019

Aer Lingus heeft een nieuw logo en livery gepresenteerd in Dublin. Het veranderde uiterlijk valt samen met het aantreden van de nieuwe CEO, Sean Doyle, deze maand. Het is de…