Home / Meetings & Events / Nieuwe MICE-poot BCD

Nieuwe MICE-poot BCD

Nieuwe MICE-poot BCD

BCD heeft haar twee divisies BCD M&I (Meetings en Incentives) en BCD Travel Groups samengevoegd tot het nieuwe BCD Meetings & Events. De organisatie heeft wereldwijd 700 werknemers en is actief in veertig landen.

Tussen de verschillende divisies van BCD bestond al veel samenwerking, zegt het bedrijf, maar integratie voorkomt duplicatie van bepaalde producten. Directeur van BCD Meetings & Events is Scott Graf, die hiervoor BCD M&I leidde. “De tijd was rijp om deze twee units te integreren,” zegt Graf in een verklaring. “De nieuwe configuratie plaatst onze beter voor toekomstige groei en mogelijkheden tot opschaling. De markt van meetings en events is booming, over de hele wereld.”

BCD M&I bestond bijna dertig jaar en richtte zich op alle aspecten van de MICE-markt. BCD Travel Groups richtte zich op meetings, incentives, events en groepsreizen binnen de landsgrenzen. Vooral in Europa en Latijns-Amerika had deze organisatie een sterke positie. BCD maakt nu gebruik van de kracht van beide units, samengevoegd tot één divisie.

Blijf op de hoogte, abonneer u op de Zakenreis.nl nieuwsbrief!

nieuws
Deel Zaventem te koop

Deel Zaventem te koop

24/04/2018

De Australische financiële groep Macquarie wil haar belang van 36 procent in Brussels Airport verkopen. Chinese investeerders zouden interesse hebben om de aandelen in de goedlopende luchthaven over te nemen….

Zoveelste staking Air France

Zoveelste staking Air France

23/04/2018

Personeel bij Air France staakt vandaag en morgen voor de zoveelste keer in korte tijd. Hoewel lang niet iedereen meedoet heeft de airline een kwart van alle vluchten moeten schrappen….

Janaillac dreigt met vertrek

Janaillac dreigt met vertrek

20/04/2018

CEO Jean-Marc Janaillac van Air France-KLM laat in een referendum het personeel een uitspraak doen over zijn plan voor een langzame loonsverhoging. Als een meerderheid tegen is, stapt hij op….

RAI wil samenwerken

RAI wil samenwerken

20/04/2018

RAI Amsterdam wil de banden met andere evenementen- en beurslocaties in Amsterdam stevig aanhalen. De beurs- en congresgigant wil zo meer ruimte creëren voor evenementen, nu uitbreiding van het eigen…