Home / Luchtvaart / United dagelijks naar San Francisco

United dagelijks naar San Francisco

United dagelijks naar San Francisco

United Airlines gaat met ingang van 31 maart 2019 dagelijks tussen Amsterdam Airport Schiphol en haar hub op San Francisco International Airport vliegen.

De vluchten vanuit Amsterdam vertrekken om 14.50 uur, aankomst in San Francisco om 16.50 uur. De terugvluchten vanuit San Francisco zijn om 14.55 uur, aankomst in Amsterdam de volgende dag om 10.20 uur. Op de route wordt een Boeing 787-9 Dreamliner ingezet.

De luchthaven van San Francisco is voor United haar voornaamste toegangspoort tot het Stille Oceaangebied. Het is de vijfde bestemming van United vanaf Amsterdam. De Amerikaanse carrier vliegt al – gedurende het hele jaar door – vanuit Amsterdam naar New York/Newark, Chicago, Houston en Washington. United Airlines is lid van Star Alliance.

Manuschka
Door: | manuschka[at]zakenreis.nl
Manuschka Hundepool is hoofdredacteur en uitgever van Zakenreis.

Blijf op de hoogte, abonneer u op de Zakenreis.nl nieuwsbrief!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
nieuws
Heathrow kromp in juli 88 pct

Heathrow kromp in juli 88 pct

11/08/2020

Afgelopen juli reisden 860.000 passagiers via Heathrow, een krimp van 88 procent ten opzichte van juli 2019. De luchthaven constateert dinsdag wel een “lichte stijging” van het verkeer sinds het…

‘Enorme kansen’ BCD Travel

‘Enorme kansen’ BCD Travel

10/08/2020

BCD Travel heeft een nieuwe deal gesloten met SAP Concur voor zakelijke hotelreserveringen. BCD zegt dat overeenkomsten als deze in coronatijd “enorme kansen” bieden om “toegevoegde waarde te blijven leveren”…

Veel agressie door corona

Veel agressie door corona

10/08/2020

De Inspectie Leefomgeving en Transport zegt maandag zich zorgen te maken over de vele meldingen van “misdragende passagiers” aan boord van vliegtuigen, met vertrek van of aankomst op Nederlandse luchthavens….