Home / Luchtvaart / Tigerair Australia lanceert Infrequent Flyer Club

Tigerair Australia lanceert Infrequent Flyer Club

Tigerair Australia lanceert Infrequent Flyer Club

Tigerair Australia is een lidmaatschapsprogramma begonnen voor niet-frequente reizigers, de Infrequent Flyer Club. Je kunt er geen punten mee sparen en ook zijn er geen statusvoordelen, maar je krijgt wel bericht als er speciale acties zijn. Bovendien kunnen leden zelf de kleur van hun lidmaatschapspasje kiezen, van jaren zeventig bruin tot ‘drievoudig emerald sapphire ivory’. Je moet de kaart wel zelf uitprinten. Verder kunnen leden hun eigen bagagelabels ontwerpen en niet-inwisselbare punten verdienen door een vliegtuig over het computerscherm te bewegen. De eerste vijfduizend inschrijvers krijgen een tegoed van 100 Australische dollar.

De marketingstunt van Tigerair is een ludieke reactie op de klachten die Qantas heeft ontvangen naar aanleiding van wijzigingen in haar frequent flyer programma. Qantas kijkt niet meer alleen naar de gevlogen afstand bij het toekennen van mijlen, maar ook naar de ticketprijs en boekingsklasse.

Blijf op de hoogte, abonneer u op de Zakenreis.nl nieuwsbrief!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
nieuws
Qatar voert ‘face shield’ in

Qatar voert ‘face shield’ in

03/07/2020

Passagiers in economy class bij Qatar Airways moeten voortaan een doorzichtig gezichtsschild dragen, bovenop een chirurgisch mondkapje. In business class is dit niet verplicht. De carrier verstrekt beide items aan…

Twee nieuwe hotels van Accor

Twee nieuwe hotels van Accor

02/07/2020

Accor bouwt in Amsterdam twee nieuwe hotels van de merken Mercure en Tribe. De hotels komen in twee torens op ‘Gare du Nord,’ een gebied in ontwikkeling naast metrostation Noord….

Premier: racisme bij KLM 

Premier: racisme bij KLM 

02/07/2020

Premier Rutte heeft in de Tweede Kamer hard uitgehaald naar KLM over een vermeend incident dat hij ‘racistisch en revolting’ noemde. In een reactie tegen Zakenreis zegt KLM ‘geschrokken’ te…