Home / Luchtvaart / SkyTeam opent lounge op Dubai

SkyTeam opent lounge op Dubai

SkyTeam opent lounge op Dubai

SkyTeam, de alliantie waar onder andere Air France en KLM lid van zijn, heeft een nieuwe lounge geopend op de luchthaven van Dubai. De lounge bevindt zich in de nieuwe Councourse D, Terminal 1 en is bedoeld voor Elite Plus, First en Business Class passagiers van de SkyTeam-leden die op Dubai vliegen.

Het is de vijfde ‘co-branded’ lounge van SkyTeam. De eerste werd in 2009 op Londen Heathrow geopend, gevolgd door Sydney, Hong Kong en Istanbul. Later dit jaar komt er ook een gezamenlijke SkyTeam-lounge op het vliegveld van Beijing.

De rustruimte op Dubai beslaat 960 vierkante meter en heeft plek voor 180 klanten. De lounge is 24/7 geopend. Bezoekers krijgen gratis warme en koude snacks. Er zijn een doucheruimte, een digitale kunstgalerie, onbeperkt wifi en een aparte kinder- en tv-ruimte.

Vanaf Dubai vertrekken wekelijks 176 vluchten van tien SkyTeam-deelnemers: Aeroflot, Air France, China Eastern, China Southern, Kenya Airways, Korean Air, KLM, Middle East Airlines, Saudia en Tarom.

Manuschka
Door: | manuschka[at]zakenreis.nl
Manuschka Hundepool is hoofdredacteur en uitgever van Zakenreis.

Blijf op de hoogte, abonneer u op de Zakenreis.nl nieuwsbrief!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
nieuws
8 november is de dag

8 november is de dag

18/10/2021

De Amerikaanse regering van president Biden heeft de dag bekendgemaakt dat de grenzen weer open zullen gaan voor iedereen die is gevaccineerd: over drie weken vanaf nu. En het lijkt…

Air Belgium breidt uit

Air Belgium breidt uit

14/10/2021

Air Belgium is donderdag begonnen vluchten uit te voeren naar Mauritius vanaf Brussels Airport, twee keer per week, met een nieuwe Airbus A330neo. Eerder nam de Belgische carrier Curaçao al…