Home / Luchtvaart / Skyteam biedt retro-crediting voor frequente reizigers

Skyteam biedt retro-crediting voor frequente reizigers

Skyteam biedt retro-crediting voor frequente reizigers

SkyTeam gaat het haar frequente reizigers makkelijker maken om met terugwerkende kracht miles te claimen voor genoten vluchten. De tool is al beschikbaar bij het grootste deel van de bij de luchtvaartalliantie aangesloten luchtvaartmaatschappijen. Reizigers die hun frequent flyer nummer niet hebben ingevoerd bij het boeken van de vlucht, hoeven nu niet meer aan de slag met formulieren en documenten.

“Reiziger loggen simpelweg in bij hun frequent flyer programma en voeren hun vluchtgegevens in,” aldus Skyteam, “vervolgens valideert het systeem het verzoek in seconden.” Michael Schutzbank, directeur van SkyTeam voor Customer Loyalty, is enthousiast over de nieuwe technologie en is overtuigd dat dit aansluit bij de behoeften van reizigers: “Wij bieden een snelle, eenvoudige en naadloze manier om ontbrekende miles claimen voor onze meer dan 200 miljoen frequent flyers. Ongeclaimde vluchten kunnen een verschil maken als het gaat om het statusniveau of de mogelijkheid om een award ticket te eisen, maar deze snelle en gemakkelijke oplossing zorgt ervoor dat onze frequent flyers profiteren van elke gevlogen mijl.”

De resterende luchtvaartmaatschappijen integreren de nieuwe tool in de komende maanden in hun sites. De maatschappijen binnen de alliantie bieden zeventien verschillende SkyTeam frequent flyer programma’s.

 

 

Blijf op de hoogte, abonneer u op de Zakenreis.nl nieuwsbrief!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
nieuws
SuitePad in kamers Novotel

SuitePad in kamers Novotel

18/09/2019

De kamers van Novotel Amsterdam Schiphol Airport krijgen vanaf 1 oktober een tablet-product van het merk SuitePad met informatie over hotel en omgeving. Tezelfdertijd schaft Novotel de gratis leen-gsm Handy…