Home / Luchtvaart / Ryanair legt hele netwerk stil

Ryanair legt hele netwerk stil

Ryanair legt hele netwerk stil

Ryanair bouwt de komende dagen de gehele dienstregeling af. Vanaf 24 maart zal het hele netwerk stilliggen. Dit heeft de Ierse prijsvechter, de grootste airline in Europa gemeten in aantallen passagiers, woensdagmiddag bekendgemaakt.

Ryanair wijst erop dat het uitvoeren van de normale dienstregeling niet meer mogelijk is door de maatregelen die Europese regeringen de afgelopen dagen hebben genomen om het corona-virus te bestrijden.

Vanaf woensdag 18 maart tot dinsdag 24 maart zal Ryanair het aantal vluchten eerst reduceren tot 20 procent van de capaciteit. Vanaf 24 maart verwacht de Ierse carrier dat ‘de meeste, zo niet alle’ vluchten van Ryanair zullen uitvallen. De prijsvechter heeft geen datum genoemd waarop de vluchten weer worden hervat.

Lolke van der Heide
Door: | lolke[at]zakenreis.nl
Lolke van der Heide schrijft vanaf 2002 over de luchtvaart en reiswereld, voor diverse media. Sinds 2007 is hij verbonden aan Zakenreis.

Blijf op de hoogte, abonneer u op de Zakenreis.nl nieuwsbrief!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
nieuws
Groene obligaties Schiphol

Groene obligaties Schiphol

03/04/2020

De Royal Schiphol Group heeft deze week ‘groene’ obligaties uitgegeven ter waarde van 750 miljoen euro. De uitgifte versterkt de eigen liquiditeitspositie ‘in deze buitengewone omstandigheden,’ zegt het bedrijf, onder…