Home / Luchtvaart / Ook United verandert opzet frequent flyer programma

Ook United verandert opzet frequent flyer programma

Ook United verandert opzet frequent flyer programma

In navolging van Delta Air Lines gaat ook United Airlines haar frequent flyer programma omgooien. Leden van MileagePlus sparen vanaf 1 maart 2015 mijlen op basis van de ticketprijs plus ancillary toeslagen en dus niet meer de gevlogen afstand.

De status van de spaarder speelt ook een rol bij het aantal mijlen dat hij of zij verzamelt.

Premier Silver krijgt 7 mijlen per uitgegeven dollar, Gold 8, Platinum 9 en 1K 11. Volgens United kunnen leden van MileagePlus tot 75.000 mijl per ticket verdienen in de nieuwe structuur.

Verder zal United volgend jaar de nieuwe diensten introduceren die met mijlen kunnen worden gekocht, zoals United Economy Plus-stoelen en abonnementen op Economy Plus en het inchecken van ruimbagage.

Blijf op de hoogte, abonneer u op de Zakenreis.nl nieuwsbrief!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
nieuws
Tans langer bij Booking.com

Tans langer bij Booking.com

04/06/2020

Gillian Tans blijft langer dan gepland aan als voorzitter van Booking.com, zo meldt Skift. Mogelijk heeft het te maken met de coronacrisis, waardoor de omzet de afgelopen tijd verdampte. Booking…

Marc Lammens weg bij ATPI

Marc Lammens weg bij ATPI

03/06/2020

Marc Lammens is vertrokken bij de ATPI Groep. Lammens was sinds augustus 2017 managing director van de zakenreisactiviteiten van ATPI in Nederland en België. Zijn werkzaamheden worden per direct overgenomen…